Πόσο κοστίζει το νέο Kia XCeed;

Πόσο κοστίζει το νέο Kia XCeed;

Το XCeed, το νέο πολλά υποσχόμενο crossover της Kia  ξεκίνησε μόλις τις πωλήσεις του στη χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας ανακοίνωσε αναλυτικά τις τιμές του. Δείτε πόσο κοστίζει...

Kia-XCeed
To Kia XCeed βασίζεται μεν πάνω στη νεότερη γενιά του Ceed, όμως σε σχέση με αυτό διαθέτει υψηλότερη απόσταση από το έδαφος (172 χλστ. με 16άρες ζάντες ή 184 χλστ. με 18άρες ζάντες), αλλά και αρκετές επεμβάσεις στο αμάξωμά του που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Στους κινητήρες του, το XCeed διατίθεται αποκλειστικά με μοτέρ turbo βενζίνης τουλάχιστον για το λανσάρισμά του, και πιο συγκεκριμένα με τον 1.000άρη T-GDI των 120 ίππων και τον 1.400άρη T-GDI των 140 ίππων. Και στις δύο περιπτώσεις κινητήρων το κιβώτιο είναι στάνταρ 6τάχυτο μηχανικό, ενώ ειδικά για το ισχυρότερο μοτέρ υπάρχει και 7άρι αυτόματο.

Πολύ καλός είναι και ο προσφερόμενος εξοπλισμός, αφού από την πρώτη διαθέσιμη έκδοση (Launch Edition I), το XCeed περιλαμβάνει στάνταρ 6 αερόσακους, ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και πολλά άλλα. Το «παρών» στη γκάμα δίνουν και οι ακόμα πιο πλούσιες εκδόσεις Launch Edition II και Launch Edition III, με την τελευταία να αποτελεί την μοναδική προσφερόμενη στους 140 ίππους.

Τιμολογιακά, το κόστος ανά κινητήρα και εξοπλισμό είναι:

XCeed 1.0 T 120 PS Launch Edition I: 20.590 ευρώ
XCeed 1.0 T 120 PS Launch Edition IΙ: 21.190 ευρώ
XCeed 1.0 T 120 PS Launch Edition IΙΙ: 22.300 ευρώ
XCeed 1.4 T 140 PS Launch Edition IΙΙ: 25.990 ευρώ

Σημειώστε ότι σε όλες τις εκδόσεις συμπεριλαμβάνεται έκπτωση λανσαρίσματος ύψους 500 ευρώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την πρώτη δοκιμή του Kia XCeed 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης