Ferrari Testarossa σαπίζει παρατημένη εδώ και 17 χρόνια

Ferrari Testarossa σαπίζει παρατημένη εδώ και 17 χρόνια

Το έκανε ξανά, η δύναμη του YouTube και ο συλλέκτης σπάνιων αυτοκινήτων Scott Chivers, ανακάλυψε άλλη μια εγκαταλελειμμένη κλασική Ferrari. Για τους άγνωστους, ο Chivers δεν φοβάται να χώσει τα νύχια του στα πιο βρώμικα μέρη προκειμένου να δώσει ζωή σε παλιές Ferrari.

Ferrari-Testarossa
Αυτή τη φορά ο Chivers ήθελε να βρει μια Testarossa για τον εαυτό του. Με τη βοήθεια του Abandoned Cars Puerto Rico, βρήκε με επιτυχία ένα αυτοκίνητο. Απίστευτο, ο ιδιοκτήτης είχε στην κατοχή του τη Testarossa για όλη του τη ζωή και ήταν πρόθυμος να την πουλήσει. 

Η Ferrari προφανώς έμεινε στο νησί για 17 χρόνια. Με μια ματιά, το αυτοκίνητο φαινόταν ατημέλητο περιμετρικά, όχι όμως κάτι σοβαρό. Ο εξειδικευμένος στην αποκατάσταση του αυτοκινήτου ανέλαβε δράση, ο Chivers το έψαξε πολύ για να διαπιστώσει εάν άξιζε η αποκατάσταση.Εξωτερικά απαιτήθηκε να βαφτεί εκ νέου ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Ευτυχώς, όλα τα πάνελ του αμαξώματος φαίνονταν πως δεν είχαν βαθουλώματα. Επιπλέον, τίποτα δεν έλειπε από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, το εσωτερικό δεν γέρασε φυσιολογικά. Η θερμότητα και το φως του ήλιου κατέστρεψαν τα περισσότερα από τα πλαστικά τμήματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα περισσότερα θα πρέπει να αντικατασταθούν πλήρως.

Πέρα από όλα, η πιο απίστευτη ανακάλυψη ήταν ότι ο κινητήρας δεν είχε καταστραφεί κατά τα αδρανή χρόνια της ζωής του. Το αυτοκίνητο προσφέρθηκε στην πολύ καλή τιμή των 26.000 ευρώ. Με τα πάντα στην Testarossa να είναι τόσο ακριβά, ο Chivers θα μπορούσε να αποκομίσει αξιοπρεπές κέρδος αν το επιδιώξει. Ενώ τα έξοδα από τα ναύλα οδήγησαν τον Chivers να μην αναλάβει το συγκεκριμένο εγχείρημα, προσφέρθηκε να δώσει ένα χέρι σε όποιον θα το επιχειρούσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης