Χάμιλτον: Ο Ρόσμπεργκ μεγάλωσε αλλιώς, είναι χορτάτος!

Χάμιλτον: Ο Ρόσμπεργκ μεγάλωσε αλλιώς, είναι χορτάτος!

Ο Βρετανός πρωταθλητής πιστεύει πως ο τρόπος ανατροφής του teammate του παίζει σημαντικό ρόλο όταν τα πράγματα φτάνουν στο απόλυτο όριο.

Χάμιλτον: Ο Ρόσμπεργκ μεγάλωσε αλλιώς, είναι χορτάτος!
Ο Χάμιλτον υπαινίσσεται πως η ανατροφή του Νίκο Ρόσμπεργκ γιού του παγκόσμιου πρωταθλητή, Κέκε Ρόσμπεργκ έχει ως αποτέλεσμα ο Γερμανός να είναι πιο καλομαθημένος και να μην προσπαθεί οριακά.

Κλείσιμο
Μιλώντας σχετικά στον επίσημο δικτυακό τόπο της F1, ο Χάμιλτον τόνισε: «Εγώ προέρχομαι από ένα ασήμαντο μέρος στο Στέβενατς και ζούσα σ’ έναν καναπέ στο διαμέρισμα του πατέρα μου. Ο Νίκο μεγάλωσε στο Μονακό με ιδιωτικά αεροπλάνα, ξενοδοχεία, σκάφη και όλα τα συμπαρομαρτούντα οπότε η δίψα που έχει για επιτυχία είναι διαφορετικής φύσεως. Προσωπικά θέλω να είμαι ο πιο διψασμένος για επιτυχία από τους 22 πιλότους που θα εκκινήσουν τον αγώνα της Κυριακής. Αν πιστέψω πως ο Νίκο το θέλει περισσότερο από μένα τότε θα πάω σπίτι μου. Για να κατακτήσεις τον παγκόσμιο τίτλο πρέπει να το θέλεις περισσότερο απ’ όλους».




Οι Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ έχουν χτίσει τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμενοι
στην ίδια ομάδα και σε υποδεέστερες κατηγορίες ακόμη και στα καρτ μια σχέση αλληλοεκτίμησης. Λογικά όμως αυτή θα επηρεαστεί καθότι η φετινή χρονιά όπως όλα δείχνουν θα είναι μια χρονιά όπου οι δυο τους θα μονομαχήσουν για τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο Χάμιλτον το δέχεται αυτό: « Σ’ ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο είναι αδύνατον να είσαι ο καλύτερος φίλος του άλλου. Πρέπει όμως να παραμένει ο σεβασμός. Έχουμε ζήσει πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια…».



Ο Χάμιλτον προηγείται στη βαθμολογία με 3 βαθμούς ενώ έχει κερδίσει στους τελευταίους 4 αγώνες. Ο Ρόσμπεργκ (φωτ. από τις χθεσινές δοκιμές) κέρδισε πέρυσι στο Μονακό.

Ο Κυριακάτικος αγώνας που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον θα μεταδοθεί απευθείας όσον αφορά στην ελεύθερη τηλεόραση από τον Alpha στις 13:50. Ο αγώνας θα μεταδοθεί επίσης και από τον ΟΤΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης