To Infiniti QX60 ανανεώθηκε

To Infiniti QX60 ανανεώθηκε

Η Infiniti παρουσιάζει την αναβαθμισμένη γενιά του QX60, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. 

210624121145_Infiniti-QX60-1

Η θυγατρική εταιρεία της Nissan, έχει γίνει γνωστή για premium μοντέλα της, κυρίως στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου και σημειώνει εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, κυρίως στην κατηγορία των crossover και SUV, χάρη στην μοναδική σχεδίαση και το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.


Κλείσιμο
Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν είναι και το QX60, το οποίο και αναβαθμίστηκε, τόσο στον τομέα της αισθητικής, όσο και στα μηχανικά του μέρη. Το 7θέσιο μοντέλο διαθέτει πλέον νέα, φρέσκια εμφάνιση, που μοιράζεται αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο QX60 Monograph, όπως την ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED με το χαρακτηριστικό μοτίβο «Digital Piano Key» και τα τονισμένα φτερά.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά, όπως το δέρμα και το ξύλο, ενώ αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός, με την διάθεση αυτόματου κλιματισμού τριών ζωνών, καθώς και ψηφιακών οθονών, τόσο για τον οδηγό, όσο και για το σύστημα infotainment, αμφότερες με διάμετρο 12,3 ίντσες. Από το μενού δεν λείπει και το έγχρωμο Head-Up Display των 10,8 ιντσών.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, το αναβαθμισμένο Infiniti QX60 εφοδιάζεται με το V6 σύνολο των 3,5 λίτρων, το οποίο αποδίδει 299 PS και 366 Nm ροπής, ενώ το σύστημα μετάδοσης περιλαμβάνει πλέον ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και όχι το CVT που διέθετε το απερχόμενο μοντέλο.

Το QX60 θα διατίθεται τόσο σε προσθιοκίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις, με τις τελευταίες να διαθέτουν το σύστημα «Intelligent All-Wheel Drive» που στέλνει την ισχύ σε ποσοστό έως και 50% στους πίσω τροχούς, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Παράλληλα υπάρχει μία ακόμη καινοτομία, που φέρει τον κωδικό Active Brake Limited Slip με σκοπό να μεταφέρει τη ροπή στους τροχούς όπου διαθέτουν την μεγαλύτερη πρόσφυση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης