Αθανάσιος Μαύρος: Ο καταναλωτής σήμερα είναι πιο απαιτητικός - Πώς προσαρμόζονται οι επιχειρήσεις

Αθανάσιος Μαύρος: Ο καταναλωτής σήμερα είναι πιο απαιτητικός - Πώς προσαρμόζονται οι επιχειρήσεις

Ο Αθανάσιος Μαύρος, στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στην Αθήνα

Αθανάσιος Μαύρος: Ο καταναλωτής σήμερα είναι πιο απαιτητικός - Πώς προσαρμόζονται οι επιχειρήσεις
Κατά την ομιλία του «Γευστικές ανατροπές: Γιατί ο καταναλωτής είναι ο νέος CEO της διατροφικής αλυσίδας», στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», ο Αθανάσιος Μαύρος, Επικεφαλής τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και Λιανεμπορίου ΝΑ Ευρώπη, ΕΥ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι για δεκαετίες, ο αγροδιατροφικός τομέας λειτουργούσε με βασική σταθερά την προβλεψιμότητα. Οι επιχειρήσεις του τριτογενή και του μεταποιητικού τομέα παρήγαγαν, η Ε.Ε επιδοτούσε, οι τράπεζες δανειοδοτούσαν, οι αγορές κατανάλωναν και οι διακυμάνσεις διαχειρίζονταν με γνώμονα την προσφορά και τη ζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης