Για το τραγούδι που έστειλε ώστε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026 μίλησε η Kiana, εξηγώντας πως τα τελευταία χρόνια στα γενέθλιά της κάνει την ίδια ευχή, να ανέβει κάποια στιγμή στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και ελπίζει αυτό να συμβεί φέτος.
Η τραγουδίστρια, η οποία θα παρουσιάσει το «No More Drama» στον Β' ημιτελικό την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, επισήμανε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον όπου ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, πως το τραγούδι της έχει να κάνει με την τοξικότητα και την απομάκρυνση από αυτή, όπως έκανε και η ίδια στην προσωπική της ζωή.
Η Kianna, αρχικά, είπε: «Όποτε σβήνω τα κεράκια στην τούρτα μου κάνω την ίδια ευχή. "Θέλω να ανέβω στη σκηνή της Eurovision", "Του χρόνου Παναγία μου". Θα δούμε τώρα τι θα γίνει. Είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται, είμαι πολύ χαρούμενη. Το τραγούδι το γράψαμε ειδικά για την Eurovision. Από πέρυσι που είδα ότι η ΕΡΤ θα συνεχίσει τους εθνικούς τελικούς, είπα ότι θα το κάνω οργανωμένα, όπως πρέπει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dg03lycyghy1)
Στη συνέχεια μίλησε για το νόημα πίσω από το τραγούδι της, το οποίο είναι εμπνευσμένο και από προσωπικά της βιώματα: «Το τραγούδι μιλάει γενικότερα, όχι μόνο για τα προσωπικά μας, για το ότι πρέπει να διώξουμε την τοξικότητα, οτιδήποτε μας κρατάει πίσω, να ακολουθούμε μόνο αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε καλά, το φως. Είναι ο δρόμος προς την προσωπική μας ευτυχία και επιτυχία, που για τον καθένα είναι κάτι διαφορετικό. Να αφήσεις πίσω ό,τι σε βαραίνει. Αυτό. Είναι και προσωπικό για εμένα, εμπνεύστηκα πολύ από τη δική μου ζωή. Πολλοί άνθρωποι θρέφονται από το δράμα και είναι επιρρεπείς σε αυτό. Νιώθουν ότι δεν ζουν αν δεν υπάρχει δράμα. Κι εγώ ήμουν κάπως έτσι όταν ήμουν πιο μικρή. Τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια είπα ότι θα το γυρίσω», δήλωσε.
Έπειτα, εξήγησε πως η ίδια άφησε πίσω της την τοξικότητα και το δράμα: «Έκανα πολύ ωραία ψυχοθεραπεία κάποια χρόνια και κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα και είπα ότι το γοητευτικό στη ζωή είναι η ηρεμία και το να ξέρεις τι θες, πού πατάς και πού πας. Πάντα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά πρέπει να έχεις μία εσωτερική πραότητα ότι "ξέρω πού είμαι". Με αυτή την ηρεμία θα πάω. Έχω άγχος, αλλά προσπαθώ να κρατιέμαι στη γη».
Η Kianna απάντησε και για τις ετοιμασίες γύρω από την εμφάνισή της στον ημιτελικό: «Τώρα ξεκινάμε τις πρόβες μας. Εγώ τα έχω φανταστεί όλα, τα έχω πει στον κύριο Φωκά Ευαγγελινό και τα έχουμε οργανώσει όλα με την ομάδα μου. Ο Θεός μαζί μας. Ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι ευγενέστατος, μας ακούει, τι θέλουμε», είπε.
Κλείσιμο
Στο τέλος, τόνισε για το τραγούδι της: «Είναι 100% καθαρό ποπ τραγούδι. Δεν έχει καμία επιρροή από άλλα πράγματα. Θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς σε κάτι χορευτικό, γιατί αυτό είμαι εγώ».
Αυτό είναι το τραγούδι της Kianna για την Eurovision
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.