Μετά τον κορωνοϊό αρκετοί Γάλλοι σεφ επιστρέφουν στα απλά

Μετά τον κορωνοϊό αρκετοί Γάλλοι σεφ επιστρέφουν στα απλά

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα δεδομένα και τον τρόπο λειτουργίας και της εστίασης. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως δεν άλλαξε μόνο ο τρόπος αλλά και ο τύπος του φαγητού που κάποια εστιατόρια προσφέρουν.

Μετά τον κορωνοϊό αρκετοί Γάλλοι σεφ επιστρέφουν στα απλά
Ο Γάλλος σεφ Γκιλ Τουρνάντρ ανακοίνωσε πρόσφατα στην «France Bleu Normandie» ότι θα επιστρέψει τα δύο αστέρια Michelin του εστιατορίου του, του Gill’s, προς το τέλος της χρονιάς, απόφαση επηρεασμένη από το κλείσιμο των εστιατορίων που προηγήθηκε λόγω της πανδημίας. Οι νέες συνθήκες τον έκαναν να αναθεωρήσει αποφασίζοντας αντί να ανοίξει εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, ένα σικ, πιο απλό χώρο με απλές γαστρονομικές προτάσεις, δομημένες με νέα φιλοσοφία, δουλεύοντας με λιγότερο άγχος. «Νομίζω ότι είναι πολλοί οι επαγγελματίες που σκέφτονται όπως εγώ και ενδεχομένως επιθυμούν να επιστρέψουν σε αυτό το είδος μαγειρικής.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης