Κοτόπουλο με ξινόμηλα, αμύγδαλα και σταφίδες

Κοτόπουλο με ξινόμηλα, αμύγδαλα και σταφίδες

Μαγειρέψετε το κοτόπουλο διαφορετικά με ξινόμηλα, αμύγδαλα και σταφίδες

Κοτόπουλο με ξινόμηλα, αμύγδαλα και σταφίδες
Ανακατεύετε το κρασί, το λάδι και το μέλι μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κάρι. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το βυθίζετε στη μαρινάδα για 2 ώρες.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210οC. Κόβετε τέσσερα μεγάλα φύλλα λαδόκολλας ή αλουμινόχαρτου και μοιράζετε στη μέση κάθε φύλλου το μαριναρισμένο κοτόπουλο, τα μήλα, τις σταφίδες και τα αμύγδαλα.

Περιχύνετε με λίγη από τη μαρινάδα, σηκώνετε τις τέσσερις άκρες λαδόκολλας ή αλουμινόχαρτου και με ένα κομμάτι σπάγκου τα δένετε πουγκιά. Τα τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο για 25 λεπτά. Σερβίρετε με βρασμένο ρύζι basmati.

Βρείτε τα υλικά και τις αναλογίες της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης