Συνεχίζει να ελπίζει
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Συνεχίζει να ελπίζει

Μία μαγική εικόνα. Ο Ολυμπιακός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα τεράστιο διπλό ή έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως  σε λίγα λεπτά έχασε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του με την τύχη να του γυρίσει την πλάτη.

Ο Αφελάι, ο Ντομίγκεζ  και Ομάρ ήταν οι τρεις παίκτες  που ξεχώρισαν.

Αν και βρέθηκαν πίσω οι ερυθρόλευκοι  στο σκορ κατάφεραν  να ισοφαρίσουν άμεσα, μέσα σε τρία λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο  αιφνιδίασαν τους Ιταλούς και πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τον Μίτσελ να κάνει μια πολύ καλή διαχείριση της ομάδας.  Ακόμη και όταν βρέθηκαν για δεύτερη φορά πίσω στο σκορ,  οι ερυθρόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, παρά την ψυχρολουσία,  δείχνοντας  πόσο πίστευαν στις δυνάμεις τους.  

Οι Πειραιώτες δεν κάθισαν πίσω, ταμπούρι, για να κρατήσουν την χρυσή ισοπαλία. Έπαιξαν  για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και δεν επιχείρησαν να το κλέψουν το παιχνίδι.  Όμως θα έπρεπε να κάνουν διαχείριση του ενθουσιασμού τους  μετά το 1-2 όταν και πίστεψαν ότι θα έβαζαν και τρίτο γκολ θεωρώντας ότι οι Ιταλοί ήταν στα σχοινιά. Έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και το πλήρωσαν μέσα σε λίγα λεπτά.  

Μετά από και αυτή την εμφάνιση ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη και είναι πλέον μια υπολογίσιμη ομάδα.
Κλείσιμο
Αν το παιχνίδι ήταν στη  φάση νοκ άουτ θα είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός με τα δύο εκτός έδρας γκολ και τη νίκη στο Φάληρο.

Εν κατακλείδι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι  και σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί των Ιταλών. Μένουν ακόμη δύο αγωνιστικές και όλα είναι  ανοικτά για την πρόκριση στη φάση των «16».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ