«Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής δεν κατάλαβαν το μήνυμα των εκλογών»
maria

Μαρί Κατσιουγιάννη - Stridborg

«Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής δεν κατάλαβαν το μήνυμα των εκλογών»

Τα συγκλονιστικά ποσοστά πολιτικής ανατροπής που έφεραν η ΝΔ όσο και ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, σε συνδυασμό με το σύνολο της αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα θα έπρεπε να αλλάξουν τον τρόπο και την ποιότητα των λεγομένων όλων όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα πόστα εξουσίας της πατρίδας μας.

Οι εκφραστές της Κεντρικής εξουσίας απέδωσαν τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές στη γνωστή καραμέλα της επίθεσης των μιντιακών «ελίτ» κατά των «αριστερών» που υπερασπίζονται τους αδύναμους.

Η κυρία Δούρου αποδίδει την ήττα της στον πόλεμο που δέχθηκε για την εκατόμβη νεκρών στη Μάνδρα και το Μάτι, τη στιγμή που η ίδια όπως μας δήλωσε έχει στήσει παντού εργοτάξια δημιουργίας και προκοπής.

Είναι φανερό πως δεν κατάλαβαν τίποτα. Το δίδυμο εξουσίας Τσίπρας – Δούρου, δεν ήταν τελικά κάτι άλλο από συστημικοί παίκτες που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η καρέκλα με οποιοδήποτε κόστος.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Capital Controls, Τρίτο Μνημόνιο και 100 δις ζημιά, Δημοψήφισμα, Δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια, Εκχώρηση Μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας, Αιματηρά πρωτογενή πλεονάσματα, Φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη, Περικοπές συντάξεων, Ποινικοποίηση πολιτικών αντιπάλων, αύξηση εγκληματικότητας, Ανοχή στους ακτιβιστές της βίας, Δημιουργία άθλιων κέντρων φιλοξενίας μεταναστών, Μάνδρα, Μάτι… τεράστιος ο κατάλογος.

Αν λοιπόν μετά από όλα αυτά, Τσίπρας και Δούρου διαχειρίζονται την ήττα τους με επίθεση στο εκλογικό σώμα, για τις επιλογές του, ενισχύουν την πεποίθηση πως η ποσοστιαία διαφορά με την οποία έχασαν ήταν τελικά πολύ μικρή.

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου μονόδρομος για τον κ. Τσίπρα, είναι μία λύτρωση για τη χώρα. Η νέα Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επιτύχει τις μέγιστες κοινωνικές συναινέσεις για να ξαναμπεί και πάλι η Ελλάδα μας στο δρόμο της κανονικότητας και της ανάπτυξης.

Κλείσιμο
Επιπλέον, την επόμενη Κυριακή οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής θα πρέπει να βάλουν ένα τέλος στην πρόταση διχασμού της κας Δούρου και να δώσουν την ευκαιρία σε έναν αποδεδειγμένα ικανό αυτοδιοικητικό τον Γιώργο Πατούλη να φέρει στην Αττική τη Νέα Πνοή.

Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε δυνατά.

*Η Κατσιουγιάννη – Stirdborg Μαρί είναι οδοντίατρος και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Γ. Πατούλη στο Βόρειο Τομέα Αθηνών
info@mari.gr
https://mari.gr/


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network