antupas_giannis

Γιάννης Αντύπας

Αλέξης: Μπέτυ συρρίκνωσα την κοινωνία!

Θυμάστε τις εποχές που ο Γιάνης έλεγε στη Δανάη «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»; Κάτι αντίστοιχο ζούμε με το πολυνομοσχέδιο που βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής.

 Ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνει τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Ποιο μέιλ Χαρδούβελη, ποια εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ; Για ορεκτικό τα είχε αυτά. 

Δεν αξίζει πια κανείς να ασχολείται με τις ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άνθρωποι είναι ψεύτικοι ως το μεδούλι. Αρκεί να δει, όποιος έχει ακόμη αμφιβολίες, το βίντεο της Αχτσιόγλου όταν μιλούσε ως υποψήφια βουλευτής σε εργαζόμενους και το βίντεο της Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας με τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Όπως και αντίστοιχα παλαιότερα με τον Κατρούγκαλο, αλλά και τον ίδιο τον Τσίπρα. 

Αυτό που έχει σημασία, πλέον, είναι το μετά. Ακούω πολλούς να λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειώσει, πως χτίζει το δικό του κράτος, φτιάχνει τον δικό του στρατό κοκ. Σωστά είναι όλα αυτά. Το Μέγαρο Μαξίμου έχει εντοπίσει δύο εκατομύρια Έλληνες που τους θεωρεί «απέναντι» και τους έχει ταράξει στους φόρους. Τους αντιμετωπίζει σαν παραπαίδι που έκανε όλες τις δουλειές και στο τέλος κοιμόταν στον στάβλο. 

Αυτά τα Χριστούγεννα πολλοί που πλήρωσαν το μέρισμα πέρασαν χειρότερα από ορισμένους που το πήραν.

Γιατί στο Μαξίμου πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει και ένα εκατομμύριο πολιτών που αν τους μπουκώσουν θα τους στηρίξουν για να κρατηθούν σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για αυτό τους ενδιαφέρει ο πολίτης με τις 7.000 εισόδημα και ένα παιδί και όχι εκείνος με τις 20.000 που έχει τρία. Ξέρουν ότι στον τελευταίο δε θα μπορέσουν ποτέ να προσφέρουν ότι χρειάζεται. Οπότε στοχεύουν τον πρώτο.

Γιατί έναν τρίτεκνο που ανήκε κάποτε στη μεσαία τάξη μπορεί να τον σώσει μόνο η ανάπτυξη. Να υπάρχουν δουλειές για να φέρνει εισόδημα στο σπίτι. Ενώ σε έναν πολύ φτωχό μπορεί και να του αρκεί ένα μικρό επίδομα. Το οποίο βέβαια κάθε χρόνο θα μικραίνει καθώς θα συρρικνώνεται η μεσαία τάξη. Την οποία σύντομα η πολιτική του Αλέξη Τσίπρα θα εξαφανίσει. 

Όσο για τους διορισμούς που υπόσχεται, αν αυτοί έσωζαν κυβερνήσεις το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δε θα είχαν πέσει ποτέ. Πολύ σύντομα ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια της πολιτικής του: πως έκανε περισσότερους Έλληνες φτωχούς. Συρρίκνωσε όχι μόνο το εισόδημά τους, αλλά τις ζωές τους ολόκληρες. Οπότε αντίστοιχα θα είναι και τα ποσοστά του στις κάλπες. Θα συρρικνωθούν. 

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ.ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ. ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ.ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ.ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ Δ.Υ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ 200ΑΡΙ. .ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ.ΜΕ 5.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ 1.200.000 ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΜΕ 1.500.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ , ΜΕ 1.500.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

Δεν αντιδρά κανεις

Προβλέψεις ήπιες , που στην ουσία είναι τραγικές. Γιατί δεν χρησιμοποιουμε της λεξεις που εκφράζουν την πραγματικοτήτα. Ότι πιό φασιστικό υπάρχει στην πολιτική ζωή, πραγματοποιειται. Απαγορευεται να εργαστεις για να συντηρήσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Είναι φοβεροί οι φοροι και τα εμπόδια γραφιοκρατικα. Γίνονται δεν μεσον εξόντωσης σου, με τον τρόπο που επιβάλλονται, γιατί δεν χρειάζεται να υπάρχουν εσωδα.Πρέπει να τα εχει ο πολιτης έτοιμα να τα δωσει.Από την άλλη υπάρχει ένας στρατός δημοσιουπαλληλικου κατεστημένου, που στην ουσία είναι κομματικοι στρατοι, αμοιβομενων ψηφοφόρων των κομμάτων της Βουλής. Και αυτο , θεωρείται φυσιολογικό, χωρίς σοβαρές διαμαρτυρίες.Στην ουσία είναι η καταστροφή του μοναδικού κλάδου της οικονομίας, που μπορεί να παράγει πλούτο, να τραφουν όλοι αυτοί.Έτσι έχουμε αφεθει σε μια παθητικοτητα επικίνδυνη, ενώ έπρεπε από την πρώτη στιγμή να απολυονταν το μισο δημοσιουπαλληλικο προσωπικο .Ο μισός στρατός κοτοχης. Τώρα για να συντηρούν όλους αυτούς, ληστευουν όσους είναι του ιδιωτικού τομέα.

.....

Όποιος πήρε μέρισμα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει εισόδημα 20 χιλ. και άνω καταψηφίζει και προφανώς ψηφίζει ΝΔ. Ανάλυση καφενειου. Αν είχαν έτσι τα πράγματα ο Ράλλης με τις επιταγές που μοίρασε με αεροπλάνο θα ηταν 50 χρονια πρωθυπουργός ακόμη και οταν έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο. Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθούν στην οικονομία, στην ανάπτυξη στη δραστική μείωση της ανεργίας, ιδίως των νέων. Τα υπόλοιπα αφορούν τους φανατικούς ενθεν κακείθεν. Αυτός που πήρε μέρισμα και ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναψηφίσει και αυτός που ψηφιζε ΝΔ και πήρε μέρισμα πάλι ΝΔ θα ψηφίσει εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Τα λαμόγια πλουτίζουν

Αβάντα κάνει και στα λαμόγια - φίλους των ΣΑΝΕΛ που πλουτίζουν σε βάρος όλης της κοινωνίας !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία