pafilas_dimitris

Την μια αυγά την άλλη καλάθια

Δημήτρης Παφίλας

Οι τελευταίες ημέρες της διακυβέρνησης- συνοθύλευμα είναι ανάλογες της απραξίας της.

Δεν κυβέρνησε ποτέ άλλωστε, όπως δείχνουν τα μεγάλα προβλήματα που θα κληρονομήσει στα προβληματικά δάνεια.

Δεν φρόντισε εγκαίρως και μετά το έγκλημα του 2015 στις τράπεζες, θα εισπράξει τα επίχαιρα, με το ξεπούλημα των πάντων, αν πιστέψει τον Βερναδάκη και κυβερνήσει μέχρι τον Οκτώβριο.

Μοναδική ασχολία η φροντίδα οι δουλειές της ομάδας και του “κόμματος” μοιράζοντας στους ισχυρούς τα έργα. Μετά την τραγωδία, όμως, στο Μάτι, ένας έντρομος πρωθυπουργός κάλεσε τον υφυπουργό Αθλητισμού να ξεκινήσει πάσει δυνάμει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να δώσει χορηγίες μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης. Νόμιζε ότι, μια πρόσκαιρη συμμαχία στο χώρο του ποδοσφαίρου θα ήταν όλα δυνατά – με το αζημίωτο πάντοτε - σ ένα χώρο όπου οι ισχυροί την μια ημέρα λένε αυγά και την άλλη καλάθια.

Δεν ήθελε, όμως, άλλα μέτωπα καθώς θα άνοιγε το όνομα της Μακεδονίας. Αφού τελειώσαν και οι υπογραφές των Μνημονίων έμεναν οι υπογραφές της Μακεδονίας και κάθε άλλης απόφασης με την οποία προσδοκά να εξασφαλίσει ψήφους απο διάφορες κοινωνικές ομάδες. Τις πρώτες θέσεις των μετακλητών συμβούλων για τους συγγενείς- όπως τον εξάδελφο του- και για τους εξαθλιωμένους τα επιδόματα.

Πιστός ο ίδιος και η στενή του ομάδα του συνέχισε τις ραδιουργίες του, αφήνοντας τους χυδαιολόγους να απασχολούν το λαό, λες και επρόκειτο κανείς να τους παρακολουθήσει σαν ποδοσφαιρικό ματς στην τηλεόραση. Τον πρώτο καιρό της διακυβέρνησης, ίσως να περνούσαν αυτά. Σιγά- σιγά το θέαμα έγινε κωμικό και τώρα αποκρουστικό. Αναγκάστηκε και ο ίδιος να μπει στο “ματς”, υβρίζοντας τους Έλληνες, σαν ακροδεξιούς. Έχοντας σαν συμβούλους, όμως, υβριστές και βαθύτατα αντιδημοκρατικούς ανθρώπους πιστεύει ακόμη και το αδιανόητο, πίσω απο τις κλειστές πόρτες. Ότι θα κλείσει την “ψαλίδα”η οποία θα μετατραπεί σε μπαλτά όταν εκφραστεί ο λαϊκός θυμός. Ισχυριζόταν μάλιστα ότι, μετά την ψεύτικη έξοδο απο το Μνημόνιο θα μετρήσει τις 100 μέρες.Τώρα θα τις μετρήσει ανάποδα για να φύγει. Θα χάσει τις εκλογές, μαζί και τα αυγά και τα καλάθια που συνηθίζει να λέει σ όλους όσοι τον πιστεύουν.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

SPARTA.

Δεν καταλαβείνει ο καραγκιόζης Τσίπρας ότι όσο αργεί να πάει στις κάλπες, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η εκλογική του συντριβή.Μετά από τρείς διαδοχικές συντριβές τον Μάιο δεν υπάρχει γυρισμός.Άς κάνει η φασιστική ΕΡΤ το μαύρο σε άσπρο.Με Βαξεβάνηδες, Αρβανίτιδες και Βερύκιους δεν κερδίζεις εκλογές.Έχει καταλάβει όλος ο Ελληνικός λαός ότι ο Τσιπρας είναι ένας επαγγελματίας πολιτικός απατεώνας,τυχοδιώκτης και ψεύτης.Καμιά ψευτοπαροχή δεν αλλάζει εύκολα την γνώμη του κόσμου.Οι φασίστες όπως αποκάλεσε τους Έλληνες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της πατρίδας τους και της Ελληνικής Μακεδονίας του υπόσχονται ότι τον Μάιο θα τον μαυρίσουν πρόωρα και πρίν κάν ακόμα έρθει το καλοκαίρι.Ραντεβού τον Μάιο φασίστες της ανθελληνικής κυβέρνησης κουρελού του Τσίπρα.

τζιζζζ

αυτος ειναι ο Τσυριζα και αυτα κανει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία