danikas_dimitris

Πεθαίνοντας σαν μεταλλαγμένη χώρα

Δημήτρης Δανίκας

Το κουκούλωμα  η μεγαλύτερη και  πιο επικίνδυνη παθογένεια  του  τόπου. Της κοινωνίας.  Της  πολιτικής. Της οικογένειας. Παντού!

Κουκουλώνουμε  τις πομπές μας.  Κουκουλώνουμε τις απιστίες μας. Κουκουλώνουμε  τις διαλυμένες σχέσεις μας. Κουκουλώνουμε  την  φοροδιαφυγή μας. Εκεί να  δεις κουκούλωμα. Άγριο και απροσμέτρητο. Κουκουλώνουμε τα ψέματά μας.  Κουκουλώνουμε τις πολιτικές μας. Κουκουλώνει και  η Εκκλησία  τις αμαρτίες της!

Το κουκούλωμα η αρχή κάθε μετάλλαξης. Το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε προς την Δεξιά. Η Δεξιά μεταλλάχθηκε από τη Λαϊκή  Δεξιά. Και ο Τσίπρας μεταλλάχθηκε προς τα  Δεξιά. Είναι  η επιδημία που σαρώνει τα κύτταρα και ροκανίζει κάθε υγιή οργανισμό. Το κουκούλωμα είναι  προϋπόθεση  της υποκρισίας. Και η υποκρισία είναι η αρχή του  ψεύδους.

Ας πούμε. Η Δεξιά, η λεγόμενη «συντηρητική παράταξη», έπρεπε πριν απ' όλα τα άλλα κόμματα και όλες τις παρατάξεις να είχε πάρει πάνω της  κάθε μεταρρύθμιση ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού. Όμως αμετακίνητη. Όμως  αρτηριοσκληρωτική. Όμως  εντελώς συντηρητική. Για παράδειγμα το σύμφωνο συμβίωσης. Για παράδειγμα ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Οπως έλεγε και ο γραφικός  Βασίλειος Λεβέντης «ο θεός  μού λέει ποια είναι κακή και ποια καλή μεταρρύθμιση». Περίφημα. Ο θεός και ο γυναίκα  του!

Μεταλλαγμένη και μια μερίδα της Εκκλησίας.  Είναι  αδύνατο να πιστέψω ότι  ανάμεσα στους ιερωμένους,  ακόμα και  στα υψηλότερα κλιμάκια,  υπάρχουν   παιδόφιλοι και   ομοφυλόφιλοι.  Για να καταλάβετε  αρκεί να μιλήσετε με άνθρωπο που  γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.  Να σας πει τα αληθινά ονόματα  μερικών  ιερωμένων. Οπως Μαρίτσα, όπως Γεωργίτσα, όπως  Λουκία. Και πάει λέγοντας!

Μεταλλαγμένοι και πολλοί οικογενειάρχες.  Που εξαπατούν  συστηματικά  τις γυναίκες τους. Που   πλακώνουν   στις σφαλιάρες τα παιδιά  τους. Και που ύστερα παριστάνουν τους  σύγχρονους ευρωπαίους.  Λέγοντας «τς  τς αμάν και πότε θα γίνουμε κανονικοί ευρωπαίοι;»

Μεταλλαγμένοι και  άφθονοι  πολιτικοί. Ολων  των βαθμίδων και όλων  των παρατάξεων. Μεταλλαγμένοι και οι  συνδικαλιστές.  Οπου κάτω από τον  μανδύα  μιας προοδευτικής και  φιλεργατικής αερολογίας,  κρύβεταιη κρατικοδίαιτη και σε  τελευταία ανάλυση αντεργατική ουσία!

Η Σωρρακώσταινα είναι  η  κοιτίδα  του κουκουλώματος και  της μετάλλαξης, Δηλαδή  της υποκρισίας. Με αποκορύφωμα όλη αυτή την  φασαρία  περί αλλαγής  φύλου από τα δεκαπέντε χρόνια. Από  ποιούς; Μα φυσικά απ  αυτούς που καταχρεώσαν  τον τόπο.  Απ  αυτούς που  γκρέμισαν κάθε   εργασιακό οχυρό  ασφάλειας, περίθαλψης και  στοιχειώδους προστασίας!

Απ αυτούς  δηλαδή που  με την μαζική  φτωχοποίηση, έσπρωξαν πλαγίως  μεγάλο μέρος της κοινωνίας στην υποταγή,  την χαμηλή έως μηδενική αυτοκεκτίμηση και φυσικά στην πορνεία. 

Η πορνεία  ως  βιοπορισμός. Η πορνεία  ως μαζικός εκμαυλισμός. Η πορνεία  ως  εθισμός. Το εύκολο,  γρήγορο  χρήμα. Και  έρχονται  τώρα και   σχίζουν τα ρούχα τους υπέρ  της προστασίας ανηλίκων.  Υπέρ του  φυσικού προορισμού κάθε πλάσματος. Αναλογα με το  φύλο   γέννησής  του. Και υπέρ  του Χριστιανισμού. Δηλαδή ο «εγκληματίας» παριστάνει τον  φανατικά πιστό υπέρ οικογένειας και υπέρ παραδόσεων της ελληνικής φυλής.  Οπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε  γκανγκστερική  ταινία. Ο αρχιμαφιόζος  σκοτώνει ανηλεώς, κερδοσκοπεί με την ηρωίνη και κάθε άλλη ναρκωτική ουσία. Ομως στο σπίτι του, με τα παιδιά του, σταυροκοπιέται, νηστεύει και ακολουθεί τις επιταγές του ύψιστου Κυρίου του

Δηλαδή τους μάρανε η αλλαγή του φύλου. Μα  καλώς κακώς συμβαίνει. Μα καλώς κακώς  κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Μα καλώς κακώς  ομοφυλόφιλοι  και στις καλύτερες οικογένειες. Με απλά λόγια, αυτό που υπάρχει κουκουλωμένο, γύρω μας. Ακόμα και μέσα στους κύκλους μας, έρχεται  το νομοσχέδιο να το πιστοποιήσει και να το  νομιμοποιήσει. Ελεος. Δεν το  θέλουμε; Εσένα το  λέω, τον χριστιανό και τον  παραδοσιακό. Ε  λοιπόν  αν πραγματικά  δεν  το θέλεις, τότε  φρόντισε να μεγαλώσεις  σωστά  τα παιδιά  σου. Κάνε  εσύ το σωστό και άσε τους άλλους να κάνουν   αυτό  που  γουστάρουν. Αμάν  πια. Ποτέ  δεν θα βάλουμε μυαλό;  Ποτέ δεν θα πορευτούμε μα την κοινή λογική; Σας το είπα.   Μας ενδιαφέρει το  φαίνεσθαι και καθόλου το  είναι. Αυτός ο τόπος δεν έχει σωσμό!

ΣΧΟΛΙΑ (7)

???!!!

Πρώτον ομοφυλόφιλος (και όλα τα συναφή)γεννιεσαι δε γίνεσαι.Αρα αν έχεις γίνει πήγαινε σε έναν καλό ψυχίατρο.Αν θες. Και κατά δεύτερον ,τελικά τα πάντα Δεξιά.Σε λιγακι,αριστερος μόνο στο καβάλο.

νηρέας

Ναι να μην κουκουλωνουμε ...... έχουν δικαίωμά και η πολιτεία να μεριμνήσει .οκ Μπορείτε να μου πείτε που και ποιοι νόμοι προστατεύουν μια κακοποιημένη γυναίκα / Στο ιντερνετ δεν βρήκα τίποτα για λίγο που έψαξα Για ψάξτε κ Δανίκα ποιο είναι το μιζών για το κράτος το ένα ή το άλλο / ?

ΑΚΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πολύ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΛΕΗΝΤ ΡΑΝΝΕΡ 2049.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! ΑΓΓΊΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ.... ΕΝΤΟΝΗ! ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΝΟΟΥΜΑΝ.... ΝΑ ΤΙΜΉΣΟΥΜΕ ΤΑ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟΥ ΓΙΟ ΝΕΣΜΠΟΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ αυτά που γράφεις.... Έτσι ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.... αλλά γενικότερα.... Όλο ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΌΝΤΟ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ.... ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

apostolos

μεταλλαγμένος και κ. Δανίκας με αυτά που γράφει κάθε μέρα,θα μας τρελάνει τελείως!!!

Ο παραλογισμός του ιδεοληπτικού

Η λογική λέει ότι όταν έχεις χιλιάδες προβλήματα, τα ιεραρχείς κατά σειρά σπουδαιότητας και κατά σειρά ευκολίας λύσης. Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς απο τα πιο σημαντικά και παράλληλα (σ' ένα κλάσμα του χρόνου σου) λύνεις τα πιο εύκολα για να φύγουν απο τη μέση. Το θέμα με τα φύλα δεν είναι ούτε σημαντικό (αφορά 1000 το πολύ ανθρώπους) ούτε εύκολο (αφού αλλάζει το τρόπο διάρθρωσης της κοινωνίας). Αρα η λογική λέει ότι καμία σοβαρή κυβέρνηση και κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα άνοιγε αυτή την εποχή αυτό το θέμα. Εκτός αν θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινωνία. Ως εκ τούτου καταδικαστέα η κυβέρνηση και φυσικά γελοίοι όσοι υποστηρίζουν χωρίς συμφέρον ότι θα πρέπει το θέμα να αντιμετωπιστεί τώρα.

Δεξιος

Θα αντιπαρελθω γρηγορα τον ζοφο που περιγραφεις ως κοινωνια, με την παρατηρηση οτι περιγραφεις μια , κατα βαση, αριστερη και αθεη μεριδα της κοινωνιας, μια κοινωνια (και ατομα) μακρια απο το Χριστο. Ευτυχως, δεν ειναι ετσι η πλειοψηφια της κοινωνιας μας (ακομα). Παμε τωρα στην τελευταια πολυ ωραια, ομολογουμενως, παραγραφο, εκει που μιλας για κοινη λογικη και ελευθερια, περιπου: Σαφως, ουτε ο Χριστος υποχρεωνει κανεναν να ζει ακολουθωντας Τον, ουτε η εκκλησια ΤΟΥ! Σαφως ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει με το σωμα του και το λιλι του/της. ΟΜΩΣ, ΕΣΥ, Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ-χριστιανικοτερος ων των χριστιανων- ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (σε καμμια ηλικια), ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ? ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΑΡΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΤΑ 15 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ!)? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? Δεν συζητω καν το οτι καποιος που αισθανεται πχ γυναικα ενω βιολογικα ειναι αντρας θα μπορει με μια δηλωση αλλαγης να μπαινει πχ στις γυναικειες τουαλετες, ή και να λαμβανει μερος σε αγωνισματα ως γυναικα ή θα μπορει να παντρευεται καποιον αφελη χωρις να γνωριζει αυτος τιποτα για την "αλλαγη"! (γιατι μετα απο αυτο που παει να γινει τωρα, θα συνεχιστει ο εξωνημενος αγωνιστικος δικαιωματισμος ολων αυτων των περιθωριακων και θα πρεπει να προστατευονται -παλι χαριν της "προοδου"- και τα "προσωπικα τους δεδομενα"!). ΑΣΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡΙΕ ΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ! ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΗΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η Ανδρομέδα

που παλιά την έλεγαν Βαγγέλη και φύλο άλλαξε και όνομα άλλαξε . Στην Ελλάδα ζούμε δημοκρατία έχουμε, ότι θελουμε κάνουμε. Με τη φτώχεια τι γίνεται όμως ; Μήπως την παραβλέπουμε υποκριτικά για να περάσουμε προοδευτικίλα στο πόπολο; Το πόπολο θα πει δεν έχω μια αλλά μπορώ να αλλάξω φύλλο όποτε όλα καλά ; Η υποκρισία τελικά είναι κρυμμένη πρόχειρα μέσα στο σανό που ταζουμε κάθε μέρα το λαό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία