markopoulos

Πλέον δεν είναι αυταπάτη. Συνεχίζουν να μας δουλεύουν κανονικά

Δημ. Μαρκόπουλος

Άντε και να δεχθούμε πως ο νεαρός πρωθυπουργός μας το 2015 δεν ήξερε. Πως είχε τις αυταπάτες του. Άντε να του τη χαρίσουμε του μπαγάσα και να το πάμε αλλιώς. Να πούμε πως δεν έχει ροπή στο ψέμα. Πως απλά υποεκτίμησε κάποια πράγματα.

Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς για τη χώρα μας το πρόβλημα των λανθασμένων «προβλέψεων» - ας τις προσδιορίσουμε ως τέτοιες - του πολιτικού ψεύδους από την πλευρά των κυβερνόντων όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση, δεν έχει τέλος. Δεν έχει φρένο. Κοινώς, οι αστοχίες (σικ) ή όπως λέει η ΝΔ και το ΚΙΝ.ΑΛ. «το δούλεμα», πάει σύννεφο.
Τελευταίο επεισόδιο αυτού του σίριαλ που ξεκίνησε ως κωμωδία όμως για χιλιάδες Έλληνες συνταξιούχους, πολίτες, ασφαλισμένους, επαγγελματίες, καταλήγει σε τραγωδία, είναι οι περικοπές στις συντάξεις. Αντί δηλαδή ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος να παραδεχθεί τα μαχαίρια που έρχονται, αντί να σκύψει με σεμνότητα το κεφάλι και να πει την αλήθεια, αντί να σταματήσει το δούλεμα, γυρίζει και σε συνέντευξή του μιλά για «αυξήσεις στο 20% των συντάξεων»! Πρόκειται για θράσος απίστευτο. Για ψέμα κανονικό. Για τον εμπαιγμό σε όλο του το μεγαλείο.

Αντί δηλαδή ο αρμόδιος υφυπουργός να πει στον κόσμο τί πραγματικά τον περιμένει και πάλι στήνει σκηνικό «διαπραγμάτευσης». Αντί να παραδεχθεί πως όλα έχουν συμφωνηθεί και ψηφιστεί ήδη από την κυβέρνηση του, τολμά να λέει πως «έχει σημασία να δούμε τι περισσότερο μπορούμε να καταφέρουμε στο διάστημα που απομένει».
Είναι σαν τον Αλέκο Φλαμπουράρη που στις αρχές του 2017 μας έλεγε πως «στα μέσα του 2017 και όλο το 2018 έρχεται μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας…». Μήπως είδατε κάτι τέτοιο τώρα που το μισό 2018 έχει ήδη συμπληρωθεί κι εμείς δεν το είδαμε;

Είναι σαν τον Αλέξη Τσίπρα που καταδίκαζε τη γραμμή προληπτικής στήριξης και μιλούσε για «καθαρή έξοδο» προφανώς γιατί δεν μπορούσε να δει το πρόβλημα που ερχόταν από την Ιταλία.

Είναι σαν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή που καλούσε τον κόσμο να κολυμπήσει στις θάλασσες του Σαρωνικού γιατί «δεν υπήρχε πρόβλημα μόλυνσης».
Είναι σαν τις υποσχέσεις πως «δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο» ή τις απειλές Τσακαλώτου πως αν γίνει κάτι τέτοιο «θα παραιτηθεί». Για να μη θυμηθούμε το περίφημο "ένα αντίμετρο για κάθε μέτρο" τώρα που αποδεικνύεται πως πέντε θα χάσουμε, ένα θα πάρουμε πίσω. Είναι σαν τον Πάνο Καμμένο που έλεγε πως «αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι έγκλημα» αν και λίγους μήνες μετά την υπέγραψε και τώρα αυτή η αύξηση γίνεται πράξη.

Είναι σαν εκείνους τέλος που διαβεβαιώνουν πως εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο. Και μετά θέλουν και να τους πιστέψουμε από πάνω.
ΥΓ: Επειδή οι εκλογές είναι προ των θυρών, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ας στοχαστούν λίγο διαφορετικά. Ψέμα στο ψέμα, προπαγάνδα στην προπαγάνδα, στο τέλος ό,τι και να υποσχεθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός κανείς δεν θα το πιστεύει. Κι αυτό διότι «το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» συντρόφοι.

ΣΧΟΛΙΑ (28)

MARINA.

Ό Τσίπρας παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος βρώμικα. Σιγά μην είναι αυτός το καλό παιδί που έλεγαν κάποιοι αφελείς.Μαθητής της Σχολής του Τζώρτζ Σόρος παρέα με τον Βαρουφάκη, τον Τσακαλώτο και όλους αυτούς τους απίθανους ψεύτες που γνωρίσαμε από πρώτο χέρι τα τελευταία τρία χρόνια.Ή αριστερά του Τσίπρα δεν έχει κανένα ηθικό πλεονέκτημα αφού έχει κάνει μόνο εγκλήματα, όπως εγκλήματα έκανε όλα τα χρόνια η αριστερά.Ή πρώτη φορά αριστερά του ψεύτη Τσίπρα ήταν γεμάτη ψέμα, απάτη και καταστροφή. Ό Ανδρέας έλεγε ψέματα, αλλά ο Τσίπρας λέει εγκληματικά, δολοφονικά ψέματα.Τον πίςτεψαν κάποιοι πλούσιοι αστοί των βορείων προαστείων ότι το καλό παιδί θα τους καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και τον ψήφισαν. Πίστεψαν κάποιοι ηλικιωμένοι ότι θα τους δώσει μέχρι δέκατη τέταρτη σύνταξη και ΕΚΑΣ και εκείνος θα τους αφήσει με οκτώ συντάξεις και χωρίς ΕΚΑΣ.Έλεγε ότι θα καταργήσει τις μπάρες των διοδίων και γέμισε όλη την χώρα μπάρες.Επί των ημερών του έκλεισαν και οι μπάρες στο ΜΕΤΡΟ και στον ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, μόνιμα και για πάντα.Όποιος πίστεψε ότι ό Τσίπρας ήταν ο φλογερός επαναστάτης που θα τα άλλαζε όλα, καλύτερα να αρχίσει να πιστεύει πως ο μικρός Αλέξης που έπαιζς στα γόνατα του Παττακού, ήρθε για να κάνει ότι δεν έκανε ούτε η Νέα Δημκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.Καιρός να μας αδειάζει την γωνιά ο πιό επικίνδυνος ακραίος λαικιστής που γνώρισε ποτέ ο τόπος.Καληνύχτα κύριε Μαρκόπουλε.Αύριο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξημερώνει μιά καινούργια μέρα όπου τα Σκόπια θα λέγονται Μακεδονία, μόνιμα και για πάντα.

SPARTA.

Ό Τσίπρας κέρδησε με ψέματα, κυβέρνησε με ψέματα και θα πέσει μέσα στα ψέματα.Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε πιό απατεωνίστικη και αλήτικη κυβέρνηση.Όλοι οι προηγούμενοι παρά τα λάθη και τις παραλείψεις τους άν μη τι άλλο ήταν κύριοι.Τούτοι εδώ είναι κανονικοί αλήτες.Από την κατάργηση του μνημονίου από τον Τσίπρα με ένα νόμο και σε ένα άρθρο, ό ίδιος φήφισε το τρίτο και τώρα το τέταρτο μνημόνιο.Πρώτη φορά κυβέρνηση ψηφίζει όχι ένα, αλλά δύο μνημόνια εντός της θητείας της.Από την κατάργηση του παράλογου και παράνομου ΕΝΦΙΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πήγαμε στην τρελλή διόγκωση του κυρίως στις λαικές περιοχές.Εκεί σίγουρα δεν κατοικούν οι ζάμπλουτοι βουλευτές και Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.Έχουμε ανάπτυξη στην ανεργία, στην μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό (500.000 έφυγαν μόνιμα επί ημερών Τσίπρα), έχουμε ανάπτυξη στις αυτοκτονίες, στην εγκληματικότητα και στην λαθρομετανάστευση.Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν πιό βρώμικη, ταπεινωμένη και ανυπόληπτη.Το Σάββατο στο gay pride παρούσα η ξεφτυλισμένη και στα τέσσερα κυβέρνηση, παρούσα και η άφαντη Ρένα Δούρου. Απούσα όμως από την Μάνδρα και την Νέα Πέραμο που έπνιξε η ανικανότητά της, απούσα και από τις κηδείες των 24 ανθρώπων που έπνιξε η ανεπάρκειά της σαν Περιφερειάρχη.Ή κυβέρνηση Τσίπρα με τον Καμμένο περήφανο πατριώτη και στα τέσσερα, παίζει κυριολεκτικά τον παππά. Όπου Παππάς ο κολλητός του Αλέξη και της πάμφτωχης αριστερής Βενεζουέλας, ο Νίκος Παππάς.Με αυτή την άθλια κυβέρνηση η Ελλάδα πάει στον πάτο ολοταχώς.Πρίν από μερικές ώρες σήμερα συμφώνησε και στο ξεπούλημα της Ελληνικής Μακεδονίας.Τι άλλο να περιμένει κανείς από τον Τσίπρα; Μήπως να μας βάλει σε πόλεμο με την Τουρκία; Εκλογές τώρα.Η ξεφτύλα και το ψέμα έχουν και όρια.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

( Συνεχίζουν να μας δουλεύουν κανονικά ) Ναι μας δουλεύουν όλοι αυτοί που μας χρεοκόπησαν – κατέστρεψαν – έφεραν μνημόνια – πήραν μίζες με τροχήλατες βαλίτσες – έχουν offshore - συνεργαστήκαν με την χρυσή αυγή ( βλέπε Μπαλτακος ) και έχουν το θράσος να θέλουν να ξανακυβερνήσουν .

ΝΑΙ θα μας ξανακυβερνήσουν αυτοδύναμοι...

Διότι οι σημερινοί κυβερνώντες αποδείχθηκαν απείρως χειρότεροι των προηγούμενων κυβερνώντων, ΝΑΙ θα μας ξανακυβερνήσουν αυτοδύναμοι. Και με την ψήφο μου.

Μεταξύ Μητσοτάκη και τσίπρα...

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι επιλέγω τον Μητσοτάκη. Στον τσίπρα θα το ρίξω μαύρο και δαγκωτό!!!

Να είσαι καλά ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΗ...

Μας διασκεδάζεις με την παρουσίαση του αβάσταχτου καημού σου!!!!

Προφανώς πάσχεις από βαρηκοία...

Και δεν αντιλαμβάνεσαι πόσα εματομμύρια 'Ελληνες και Ελληνίδες θα τον "σφυρίξουν" στον σύριζα, στις προσεχείς εθνικές εκλογές, ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία, με χέρια και με πόδια.

Montazieros

Καρανίκα στην σπηλιά σου γρήγορα!

Platonas

Εγω ξερω φιλε οτι η νδ την εχωσε μεσα τη χρυση αυγη και η κυβερνηση που στηριζεις ακομα τη κρατα εξω με δικη που δε τελειωνει ποτε

GEORGIA.

Αχιλλέα εσύ λές ότι συνεργάτηκε η Νέα Δημοκρατία με τον Μπαλτάκο.Ό Σαμαράς οπμως ήταν εκείνος που έβαλε στην φυλακή τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.Ή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν αυτή που τους απελευθέρωσε.Για κοίτα τελικά ποιοί σε εκπροσωπούν στην Βουλη. Η Βαγενά, ο Σκουρολιάκος, ο Παντζας, μέτριοι ηθοποιοί της πλάκας.Όσο για την Ευρωβουλή ακόμα χειρότερα.Μιά αλλοδαπή Βουλγάρα καθαρίστρια και ένας κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος.

'Οταν με φιλάς στα χείλη, πως να μείνουμε δυό φίλοι;;;

'Οπως δηλώνει εμφατικά ο τίτλος του σχολίου μου, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι εφόσον με προκαλείς σεξουαλικά θα σου τον "σφυρίξω". Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με την πανάθλια συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΩΝ... Αφού ξεπουλάς την Μακεδονία μας. μου περικόπτεις την σύνταξη, μου επιβάλλεις πρόσθετο φόρο μειώνοντας το αφορολόγητο όριο, μου αυξάνεις τον 'Ενφια, (μέσω αναπροσαρμογής των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων), δεν μου αναγνωρίζεις έκπτωση από την φορολογία των ιατρικών δαπανών, θέλει πολλή φιλοσοφία για να αντιληφθείς ότι στις αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές θα σου τον «σφυρίξω» ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία με χέρια και με πόδια;;;

ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ, να σας το σφυρίξω ή να μη σας το σφυρίξω;;;

'Οτι στις αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές, (οι οποίες μακάρι να γίνουν τον Οκτώβριο 2018), θα σας τον "σφυρίξω" ηχηρότατα ψηφίζοντας μαζί με όλη την οικογένειά μου τη Νέα Δημοκρατία;;;

είσαι,

σφυρίχτρας.

planet

Η μη αναγνώριση ιατρικών δαπανών όμως είναι έργο Σαμαρά.

Σήμερα, (12-06-2018), πόσο απέχουμε από τις πιθανές ημερομηνίες εκλογών ;;

Εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν την 21-10-2018, απέχουμε εκατόν τριάντα, (130), ημέρες από σήμερα. Εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν την 26-05-2019, (ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές), απέχουμε τριακόσιες σαράντα επτά, (347), ημέρες από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και μέρα που περνάει δεν θα ξαναπεράσει. Συνεπώς, οι υπολειπόμενες ημέρες διακυβέρνησης της πατρίδας μας από τους πανάθλιους ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ είναι πλέον μετρημένες!!!

Γιατί το κουράζουμε άσκοπα;;;

Οποτεδήποτε γίνουν οι εθνικές εκλογές, (δηλαδή, είτε τον Οκτώβριο 2018, (σε λιγότερο από τεσσεράμισυ, (4,5), μήνες), είτε τον Ιανουάριο 2019, (σε σε επτάμισυ, (7,5), μήνες περίπου)), είτε τον Μάϊο 2019, (σε λιγότερο από ενδεκάμισυ, (11,5), μήνες, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές)), το αποτέλεσμά τους είναι ήδη γνωστό. Η Νέα Δημοκρατία θα θριαμβεύσει και ο Σύριζα θα συντριβεί. Γιατί το κουράζουμε άσκοπα;;;

το κουράζουμε γιατί

19χ365=6.935 μέρες ακόμα τους μείνανε.

Παρήλθον ανεπιστρεπτί αι ημέραι εκείναι...

Το δεκαεξάμηνο χρονικό διάστημα Μάϊος 2014 - Σεπτέμβριος 2015, ο σύριζα εξαπάτησε τον ελληνικό λαό για τέσσερις, (4), φορές, κερδίζοντας διαδοχικά τις ευρωεκλογές τον Μάϊο 2014, τις εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο 2015, το δημοψήφισμα τον Ιούλιο 2015 και τις εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο 2015. Πλέον "Παρήλθον αι ημέραι εκείναι..." διότι ο σύριζα συγκυβερνά με τους ανεξάρτητους έλληνες για σαράντα έναν, (41), μήνες περίπου, είναι το δεύτερο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις από τον Ιανουάριο 2016, (δηλαδή για είκοσι εννέα, (29), συνεχείς μήνες, με τεράστια διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία η οποία προηγείται), έχουμε όλοι αντιληφθεί το ποιος είναι και βαδίζει ταχύτατα προς συντριπτική ήττα, στις επερχόμενες τρεις, (3), εκλογικές αναμετρήσεις, (ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές).

Απέραντη περιφρόνηση και βαθύτατη αηδία...

Αισθάνομαι για οτιδήποτε αριστερό και για οποιονδήποτε αριστερό. Για τον τσίπρα, τα αισθήματα αυτά είναι υψωμένα εις την νιοστή δύναμη. Προφανώς, στις αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές θα το ρίξω μαύρο και δαγκωτό στον σύριζα, ενώ θα ψηφίσω τη Νέα Δημοκρατία, με χέρια και με πόδια.

Χοντρό κάλο στον εγκέφαλο, χοντρό κάλο και στον κ@λο!!!

"Είναι πλέον πασίγνωστο, (με βάση την ασκούμενη πολιτική), ότι οι συριζαίοι έχουν χοντρό κάλο στον εγκέφαλο. Μετά τις εθνικές εκλογές και την κλωτσιά την οποία θα τους δώσει ο ελληνικός λαός, θα αποκτήσουν χοντρό κάλο και στον κ@λο!!!"

Επικών διαστάσεων "εκλογικό αγγούρι"...

Ορίζοντας ως "εκλογικό αγγούρι" τη διαφορά των ποσοστών ψήφου μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος, είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο σύριζα πρόκειται να εισπράξει "εκλογικό αγγούρι" επικών διαστάσεων στις επόμενες εθνικές εκλογές. Και με την ψήφο μου στη Νέα Δημοκρατία, θα συντελέσω και εγώ στη μεγέθυνση του "εκλογικού αγγουριού" αυτού!!!

Και εγώ.

Το ίδιο θα πράξω και εγώ.

@

Ξερετε τι θα παρετε και οι δυο φοροφυγαδες...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία