Ο Δάντης στον «αέρα» της ΕΡΤ: «Τι μ@#$%@$ είσαι», «Σταμάτα είναι ζωντανό» του είπε ο παρουσιαστής

Ο Δάντης στον «αέρα» της ΕΡΤ: «Τι μ@#$%@$ είσαι», «Σταμάτα είναι ζωντανό» του είπε ο παρουσιαστής

Μιλώντας για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στα social media αναφέρθηκε και σε μερικά... «γαλλικά» που του έχουν στείλει

Ο Δάντης στον «αέρα» της ΕΡΤ: «Τι μ@#$%@$ είσαι», «Σταμάτα είναι ζωντανό» του είπε ο παρουσιαστής
Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και μίλησε για την καριέρα του, για την ζωή του αλλά και για την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς συμμετέχει στο Survivor.

Ωστόσο, μιλώντας για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στα social media αναφέρθηκε και σε μερικά... «γαλλικά» που του έχουν στείλει και οι παρουσιαστές τον σταμάτησαν.

«Έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media… φοβερές επιθέσεις. Επιθέσεις που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Μιλάω για παλαιότερα φυσικά», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Διαβάστε περισσότερα: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης