H Μάγκυ Χαραλαμπίδου μένει σπίτι για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό αλλά δεν ξεχνά τους χιλιάδες θαυμαστές της που βρίσκονται και εκείνοι σε καραντίνα.
Έτσι αποφάσισε να τους καληνυχτίσει, χθες, ανεβάζοντας κάποιες σέξι φωτογραφίες της. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πόζαρε φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και κοιτώντας λάγνα τον φακό. «Καληνύχτα!!! Όνειρα γλυκά!» έγραψε στη λεζάντα της απευθυνόμενη στους θαυμαστές της. Όπως καταλαβαίνετε, τα likes και τα σχόλια ήταν… άπειρα!
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.