My Style Rocks: Τα «άκουσε» από συμπαίκτριά της η Μαρία Καζαριάν
«Είναι όλα λάθος» της είπε η συμπαίκτριά της Αμίνα
Η Μαρία Καζαριάν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks τα... άκουσε από συμπάικτριά της η οποία τη βρήκε εκτός κόνσεπτ. Η Μαρία, όπως είπε, είναι μία πάμπλουτη η οποία ντύθηκε για να πάει σε συμβολαιογράφο στο Κολωνάκι, καθώς πέθανε ένας πλούσιος θείος της που όμως δεν γνώριζε.
Η συμπαίκτρια της Αμίνα σχεδόν εκνευρισμένα -όπως παρατήρησε και η Κατερίνα Στικούδη- της τα... έχωσε κανονικά λέγοντας πως η εμφάνιση της είναι όλη λάθος. «Είσαι εκτος κόνσεπτ! Οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι δεν ντύνονται έτσι. Είναι λάθος» της είπε μεταξύ άλλων.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής