Τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τον Ορφέα Παπαδόπουλο συνάντησε ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Ηρόδοτος Αντωνίου σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μοιράστηκαν με τους φίλους τους στα social media ο Ηρόδοτος Αντωνίου και η μουσική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Μια φιλία χρόνων συνδέει τα δύο πρόσωπα αφού έχουν κυκλοφορήσει μαζί σε πολλές κοσμικές εκδηλώσεις.
Ο Ορφέας Παπαδόπουλος σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του έδωσε το παρών στο κάλεσμα του επιχειρηματία και δείπνησαν όλοι μαζί σε ένα άκρως διασκεδαστικό κλίμα με μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.