Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Μπορεί στις αρχές του χρόνου να πέρασαν μια μικρή κρίση, όμως πλέον οι δύσκολες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν.
Οι δυο τους θέλησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα και έτσι μετά το τέλος των εμφανίσεων του τραγουδιστή, έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν σε κάποιο παραθαλάσσιο προορισμό. Μπορεί να μην αποκάλυψαν το μέρος, όμως οι φωτογραφίες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram «πρόδωσαν» την εξόρμησή τους. Χθες, η παρουσιάστρια είχε την ονομαστική της γιορτή και μία βόλτα στη θάλασσα μαζί με τον αγαπημένο της είναι ότι ακριβώς χρειαζόταν.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.