H Ελένη Ράντουέχει πλούσιο fan club διαδικτυακά, καθώς η σελίδα της στο Facebook έχει ξεπεράσει τους 500.000 followers. Σήμερα η ηθοποιός «ανέβασε» μία φωτογραφία από τα παλιά με εκείνη να θυμάται ότι ήταν κάπου στα 15 στα 16.
Η ηθοποιός είναι κυριολεκτικά αγνώριστη με κοντό μαλλί. Η ανάρτησή της ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και πολλά κολακευτικά σχόλια.
Ο 17χρονος Βασίλης
Ανάμεσα στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση της Ελένης Ράντου ήταν και ένα κάποιου συμμαθητή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπως εξήγησε ο ίδιος στη λεζάντα, ο οποίο μοιράστηκε μία φωτογραφία του ζωντανού θρύλου της ελληνικής μουσικής με το πρώτο συγκρότημά του.
«.....Και ο Βασίλης 17 (πρώτος αριστερά) Ν. Φιλαδέλφεια, με το πρώτο του συγκρότημα CROSS WORDS. Συμμαθητής!», διαβάζουμε στο σχόλιο και ιδού το ντοκουμέντο.
Το σχόλιο στην ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον Βασίλη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.