Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στις κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μετακίνησή της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ δέχτηκε ερώτηση για το αν υπάρχει σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι απολαμβάνει τη συμμετοχή της στη μεσημεριανή ζώνη με το άγχος βέβαια να είναι αναπόφευκτο. Τόνισε επίσης ότι θα ήταν ανόητο να συγκριθεί με την Ελένη Μενεγάκη, την οποία διαδέχτηκε στη συγκεκριμένη ζώνη του Mega.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4vc8ptc1bap)
Αναλυτικά είπε: «Περνάω πολύ ωραία στη μεσημεριανή ζώνη του Mega. Με αυτή την ομάδα παντού θα πέρναγα ωραία. Πάντα υπάρχει άγχος, σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι δουλειά των καναλιών, εγώ δεν σχολιάζω».
«Δεν μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη. Είναι πολύ κουτό να συγκριθεί οποιοσδήποτε με μια γυναίκα που έχει αυτή την καριέρα και δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να κάνει την καριέρα της Ελένης», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα