Η Ελένη Μενεγάκη περνά τα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά της σε διάφορες εξορμήσεις και το τελευταίο διάστημα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα εκτός πλατό, πιο συχνά.
Μέσω Instagram, την Κυριακή 9 Ιουνίου, ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα από το πλοίο. Η παρουσιάστρια ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στον φακό για τη μικρή της κόρη, Μαρίνα. Αφού τη δημοσίευσε στο Instagram, έγραψε: «Όταν η μικρή μου κόρη γίνεται ο φωτογράφος μου».
Στις περισσότερες από τις αναρτήσεις της πλέον, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χωρίς μακιγιάζ. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, την 1η Ιουνίου, ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να ποζάρει άβαφη στον φακό. Στη λεζάντα έγραψε:«Από την όμορφη Άνδρο σας εύχομαι ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις!».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.