Με κέφι ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την εκπομπή της, το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια του «Ελένη» μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής με κέφι, λίγο πριν ο Γιώργος Τούλης μαγειρέψει μια από τις συνταγές του.
Αφού πλησίασε τον σεφ η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να χορεύει μαζί του ένα τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου. «Όχι οικονομία στους ήχους, τραγουδάμε» είπε στην παραγωγή. Αλλά για χάρη του Γιώργου Τσούλη, έκανε μια παραγγελιά. «Βάλτε ένα λαϊκό» είπε και οι συνεργάτες της, έπαιξαν στα ηχεία μια σειρά από ανάλογα τραγούδια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czls6bzhp12x)
Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να του τραγουδάει ένα κομμάτι του Νίκου Βέρτη. «Κι όμως σαν τρελός σε αγαπάω, δύσκολες στιγμές περνάω» τραγουδούσε η Ελένη Μενεγάκη στον Γιώργο Τσούλη για να το ρίξει μετά ξανά στον χορό, όταν η παραγωγή έβαλε το τραγούδι να ηχεί.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα