Οι δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός και σεναριογράφος για τους γονείς του και το πόσο τον στηρίζουν στις επιλογές του, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».
Αφού ακούστηκαν τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Υποκλινόμαστε στα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη και θέλω να θυμηθείτε στο περιβάλλον σας ανθρώπους πολύ πιο μεγάλους που να δίνουν παντού αγάπη».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλοι είμαστε με την αγάπη, με το να είναι καλά οι άνθρωποι, να γερνάει ένα ζευγάρι μαζί και να μη ντρέπεται να βγει στο φως του ήλιου».
Τέλος, δήλωσε πως όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι που αγαπιέται, δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ντροπή.
«Δεν υπάρχει ντροπή στην αγάπη, ντροπή υπάρχει μόνο στο μίσος. Εύχομαι να πάμε σε μια νέα σελίδα και να ανοίξουν κι άλλα μυαλά. Αγαπήστε και αγαπηθείτε, δεν κάνει κακό. Κι όλα θα αλλάξουν», είπε κλείνοντας.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.