Ο Αντρέας Μικρούτσικοςμίλησε για τα τεκταινόμενα στο Big Brother. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες και εξήγησε το λόγο που στο τελευταίο live δεν είχαμε αποχώρηση.
«Δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η Άννα Μαρία με την Ραμόνα για τον Θέμη για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας. Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο παιδί που δεν έχει στρατηγική. Ίσως ο Ζακ να μην έχει στρατηγική γιατί τον βλέπω σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μια γλώσσα λογικής. Και στη Ραΐσα δεν είδα στρατηγική.
Περισσότερο μπορεί τα ΜΜΕ να πιέσουν τον Κεχαγιά και τη Σοφία να γίνουν ζευγάρι, παρά η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων. Νομίζω ότι όταν βγουν έξω ο καθένας θα έχει τη ζωή του. Μπορεί να κάνουν καριέρα ζευγαριού.
Δεν έγινε αποχώρηση στο τελευταίο live για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων, με 5 παίκτες να διαγωνίζονται. θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 παίκτες. Είναι πιο στρογγυλό να είναι 5», ανέφερε ο Αντρέας Μικρούτσικος.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.