Με τσιφτετέλι και πολύ δυνατά μπήκε ηΙωάννα Μαλέσκουστο στούντιο της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα απαλό ροζ στενό φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Δυνατά» που έχει ερμηνεύσει ηΕλευθερία Αρβανιτάκη λικνίστηκε χαρίζοντας στους τηλεθεατές της το πιο λαμπερό, διάπλατο και χωρίς όπως είπε συσπάσεις από το άγχος χαμόγελό της.
Η όμορφη Ιωάννα απευθυνόμενη και κοιτώντας στα μάτια τους τηλεθεατές της τους ευχαρίστησε για τα θετικά τους μηνύματα και υποσχέθηκε ότι κάθε μέρα και παρά το γκρίζο που ζούμε θα είναι καλοκαίρι.
Μια μικρή γεύση από την έναρξη της δεύτερης εκπομπής του «Love It»
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.