«Ελπίζω η Άσπα να γυρίσει σύντομα, να πάνε όλα καλά, είχε ανάγκη από ξεκούραση και πραγματικά είναι αγωνίστρια και είναι ένα κορίτσι που παρά την ταλαιπωρία και την περιπέτειά της ήταν εδώ και προσπαθούσε και δημιουργικά να σταθεί και να υποστηρίξει τον Μάριο. Είναι μια περίεργη χρονιά, δεν ανοίγονται πολύ τα κανάλια, τα μπάτζετ θα είναι πιο χαμηλά, η Ελένη Μενεγάκη έχει συγκεκριμένα μπάτζετ, αποφάσισε να κάτσει σπίτι της, να κάνει τις επιλογές της ή δεν ξέρω τι άλλο έχει να κάνει. Μπορεί να έχει και άλλα σχέδια και να επιστρέψει όταν θα είναι καλύτερες οι συνθήκες», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.