PROTOTHEMA

Ζωή

Επιλογή Κατηγορίας

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του για να μοιράσει δισεκατομμύρια δώρα

Βίντεο: Ο Άγιος Βασίλης πετάει πάνω από την Αθήνα «την πόλη που αποτελεί τη βάση του δυτικού πολιτισμού»

Βίντεο: Ο Άγιος Βασίλης πετάει πάνω από την Αθήνα «την πόλη που αποτελεί τη βάση του δυτικού πολιτισμού»

«Η Αθήνα είναι η πατρίδα της φιλοσοφίας και κατοικείται συνεχώς για 7.000 χρόνια» λέει ο αφηγητής

Στις 10 το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων πέρασε πάνω από την Αθήνα ο Άγιος Βασίλης σύμφωνα με τα στοιχεία της στρατιωτικής διοίκησης που είναι επιφορτισμένη με την αεροπορική ασφάλεια των ΗΠΑ και του Καναδά (NORAD), η οποία και παρακολουθεί βήμα-βήμα το ταξίδι του αγαπημένου αγίου των παιδιών.


«Ο Άγιος Βασίλης περνάει πάνω από την πόλη της Αθήνας. Πάνω από την Ακρόπολη τα πιο ιερά μνημεία της οποίας ήταν αφιερωμένα στη θεά της σοφίας, την Αθηνά» ακούγεται να λέει ο αφηγητής.

Όπως τονίζει η Αθήνα είναι η πατρίδα της φιλοσοφίας και η πόλη που αποτέλεσε τη βάση του δυτικού πολιτισμού.

Εδώ και 7.000 χρόνια η Αθήνα κατοικείται συνεχώς, παραμένει μια μεγαλούπολη με ζωή ενώ η Ακρόπολη στέκει όρθια, καταλήγει στο βίντεο ο αφηγητής.Η NORAD, σε μια παράδοση που χρονολογείται από το 1955, έφτιαξε έναν ιστότοπο (www.noradsanta.org) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν σε πραγματικό χρόνο το στίγμα του Άγιου Βασίλη, σε μία από τις 8 γλώσσες που διατίθενται, όπως επίσης και μια τηλεφωνική γραμμή που αναμενόταν να λάβει έως και 140.000 τηλεφωνήματα όσο θα διαρκούσε το ταξίδι.
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

825/12/201722:51

Η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με το δυτικό κόσμο. Ανήκει ξεκάθαρα στην Ανατολή. Η νοοτροπία και ο τρόπος λειτουργίας της είναι προσβολή να συγκρίνονται με τις σύγχρονες δυτικές χώρες. Φυσικά παντού υπάρχουν κατακάθια όμως η ουσία είναι αυτή. Οποίος δεν το αποδέχεται προφανώς η δεν έχει βγει πιο έξω από τη στάνη του η έχει τα δικά του σεβαστά κολλήματα. Τα υπόλοιπα Είναι επιχειρήματα για τσιπουροκατανυξεις. Επιπλέον δε μας χρωστά κάνεις και ο Πλάτωνας δε φανταζόταν την εξέλιξη των απογόνων του. Πιθανότατα να αυτομολουσε στην Περσία αν ήξερε. Ξυπνάτε και συνέλθετε ζείτε στη κοσμάρα σας ομαδικώς...ξεκαβαληστε

Απάντηση
bob25/12/201713:52

Ρε παιδιά, μόνο εγώ ξέρω ότι ο Αγ. Βασίλης παραδοσιακά έρχεται παραμονή Πρωτοχρονιάς? Δεν καταλαβαίνω αυτή την τάση να οικειοποιηθούμε παραδόσεις δυτικών κοινωνιών μόνο και μόνο για το οικονομικό κέρδος, το οποίο μπορεί να περιμένει 1 βδομάδα.

Απάντηση
Νίκος25/12/201713:16

Αθήνα = η ασχημότερη πόλη στον κόσμο

Απάντηση
Αλλά σήμερα κυβερνούν 25/12/201711:05

κάτι κουμάσια , πληρωμένα από τους Τούρκους και την παγκοσμιοποίηση , ορκισμένα να διαλύσουν το έθνος των Ελλήνων και τη χριστιανική θρησκεία ! Δηλώνουν αριστεροί αλλά είναι τυχοδιώκτες και οππορτουνιστές , έτοιμοι για όλα !

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία