Ερευνα: Κοιμηθείτε γυμνοί, αν θέλετε δυνατό σπέρμα!

Ερευνα: Κοιμηθείτε γυμνοί, αν θέλετε δυνατό σπέρμα!

Δείτε τι συμβουλεύουν οι ειδικοί τους άνδρες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά

Ερευνα: Κοιμηθείτε γυμνοί, αν θέλετε δυνατό σπέρμα!
Οι άνδρες που θέλουν να αποκτήσουν απογόνους θα πρέπει να κοιμούνται όπως τους γέννησε η μητέρα φύση: ολόγυμνοι.

Σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ανθρώπινης Ανάπτυξης στο Μέριλαντ αλλά και του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, οι άντρες που θέλουν να γνωρίσουν την πατρότητα, δεν θα πρέπει να κοιμούνται με εσώρουχα, καθώς αυτά μπορούν να βλάψουν την ποιότητα του σπέρματος και κατά συνέπεια να μειώσουν τις πιθανότητες απόκτησης ενός παιδιού.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι, οι άνδρες που έπεφταν στο κρεβάτι με αδαμιαία περιβολή, είχαν περισσότερες πιθανότητες να τεκνοποιήσουν αφού το σπέρμα τους ήταν σε... φόρμα. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Telegraph", η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 500 ανδρών και διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο.

Κλείσιμο
Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, οι επιστήμονες δίνουν σαφείς οδηγίες στους άρρενες που θέλουν να γίνουν μπαμπάδες:

1ον: Δεν θα πρέπει να κοιμούνται φορώντας εσώρουχα και
2ον: Στη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να αποφεύγουν τα εσώρουχα τύπου σλιπ επιλέγοντας μόνο άνετα μποξεράκια προκειμένου να μπορούν να κρατούν δροσερά τα γεννητικά όργανα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να διατηρούν το σπέρμα σε ιδανική θερμοκρασία μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες απόκτησης ενός παιδιού.

Αλλά και παλαιότερες έρευνες είχαν επικεντρωθεί στα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκληθούν από την επιλογή ενός λάθους εσωρούχου: από πόνο και αλλεργίες, έως δερματίτιδες. Όπως επισημαίνουν οι δερματολόγοι, και το υλικό των εσωρούχων παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανδρική υγεία και την γονιμότητα.

"Για να αποφεύγουν κάθε δερματική λοίμωξη στην περιοχή της βουβωνικής χώρας, οι άνδρες πρέπει πάντα να φορούν εσώρουχα που να απορροφούν τον ιδρώτα από το δέρμα",  επισημαίνει ο Άνταμ Φρίντμαν, δερματολόγος στο νοσοκομείο "Whittington"  του Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το σπέρμα παράγεται στους όρχεις και χρειάζεται ελαφρώς χαμηλότερη θερμοκρασία απ΄ ότι το υπόλοιπο σώμα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης