Η επόμενη μέρα του τυφώνα Michael στη Φλόριντα: 12 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι

Η επόμενη μέρα του τυφώνα Michael στη Φλόριντα: 12 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι

Θύματα και μεγάλες καταστροφές σε Τζόρτζια, Βιρτζίνα και Καρολίνα - Νεκρός πυροσβέστης που χτυπήθηκε από φορτηγό

florida
Εικόνα Βιβλικής καταστροφής παρουσιάζουν πολλές περιοχές της Φλόριντα μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Michael, καθώς ήδη έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 12 ατόμων, με τους υπεύθυνους των διασωστικών συνεργείων να εκφράζουν φόβους για ραγδαία αύξηση στον αριθμό των νεκρών, καθώς πολλά άτομα αγνοούνται.

Η επόμενη μέρα βρήκε τη χερσόνησο της Φλόριντα να μετρά τις πληγές της, ενώ οι αμερικανικές αρχές επιστράτευσαν ειδικά σκυλιά για τον εντοπισμό ατόμων που ενδέχεται να βρίσκονται εγκλωβισμένα στα χαλάσματα.

Εκτός από τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, τα διασωστικά συνεργεία χρησιμοποιούν drones και δορυφορικές εικόνες, προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να εντοπίσουν ζωντανά άτομα που έχουν τραυματιστεί, ή εγκλωβιστεί.

Η πόλη Panhandle που βρίσκεται κοντά στην περιοχή Mexico Beach ισοπεδώθηκε από το πέρασμα του τυφώνα, ο οποίος χτύπησε με ανέμους που άγγιζαν τα 250 χλμ την ώρα.

Η καταιγίδα κινήθηκε προς τις περιοχές της Τζόρτζια, της Βιρτζίνια και της Καρολίνας. Τα 12 θύματα έχουν καταγραφεί σε διάφορα σημεία των περιοχών που προαναφέραμε. Εκτός των 12 θυμάτων, τη ζωή του έχασε και ένας πυροσβέστης, ο οποίος χτυπήθηκε από φορτηγό, ενώ συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης