Ο μακελάρης του Λας Βέγκας έριξε πάνω από 1.100 σφαίρες!
Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρέθηκαν πάνω από 4.000 σφαίρες που δεν είχε χρησιμοποιήσει
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το μακελειό στο Λας Βέγκας εξακολουθούν να βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς η έρευνα συνεχίζεται από το γραφείο του Σερίφη και των βοηθών του. Το τελευταίο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας και που αναδεικνύει το μέγεθος της παράνοιας που επικράτησε εκείνη τη βραδιά στο συναυλιακό χώρο, είναι οι πάνω από 1.100 σφαίρες που έριξε ο Στίβεν Πάντοκ, σκοτώντας 58 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 500.
Όπως αποκάλυψε ο σερίφης του Λας Βέγκας, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν από κοινού με το FBI, στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει στο ξενοδοχείο, βρέθηκαν άλλες 4.000 σφαίρες που δεν είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης.
Το μεγάλο ερωτηματικό που δεν έχει απαντηθεί από την αστυνομία και τους ντεντέκτιβ, είναι το γιατί ο Πάντοκ σταμάτησε να πυροβολεί, ενώ είχε τόσες χιλιάδες σφαίρες στη διάθεσή του και τι ήταν αυτό που τον ώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.