Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το πανεπιστήμιο της Γιούτα μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ύποπτος είναι λευκός, φοράει μαύρο παλτό, τζιν παντελόνι, σκούφο στο κεφάλι και έχει ένα δάκρυ-τατουάζ στο πρόσωπό του. Θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.
Λέγεται Όστιν Μπουτέν είναι 24 ετών, ενώ περίπου δύο ώρες μετά τους πυροβολισμούς και ενώ ο ύποπτος εξακολουθεί να διαφεύγει, δόθηκε στην δημοσιότητα η φωτογραφία του.
Κλείσιμο
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που με τη βοήθεια ελικοπτέρου τον αναζητούν.
Το περιστατικό συνέβη κοντά στον χώρο του Πανεπιστημίου και όχι μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία, όμως όλοι οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι πήραν εντολή να βρουν ασφαλές καταφύγιο μέχρι να λήξει ο συναγερμός. Η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ έχουν διακοπεί και τα δρομολόγια των τρένων.
Αργότερα έγινε γνωστό πως ο ύποπτος πυροβόλησε και σκότωσε έναν άντρα που οδηγούσε ένα βαν, κοντά στο πανεπιστήμιο. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του και το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.