Οργή προκαλεί το βίντεο με ένα επτάχρονο παιδί να εντοπίζεται από Ιρακινούς στρατιώτες στη Μοσούλη να είναι ζωσμένο με εκρηκτικά.
Ο νεαρός βομβιστής αυτοκτονίας ακούγεται να λέει στους στρατιώτες ότι τον έστειλε «ο θείος» με στόχο «το στρατό».
Στο βίντεο φαίνεται που φέρεται να έχει καταγραφεί στα περίχωρα της Μοσούλης στις 18 Μαρτίου, ο στρατιώτης που αναλαμβάνει να εξουδετερώσει τον μηχανισμό, πλησιάζει το παιδί και προσπαθεί να το καθησυχάσει ενώ στο μεταξύ ασχολείται με τη βόμβα.
Οι τζιχαντιστές που έστειλαν το παιδί αυτό σε αποστολή αυτοκτονίας το είχαν ντύσει με στολή της Τσέλσι.
Κλείσιμο
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για τον μικρότερο βομβιστή αυτοκτονίας που έχει εντοπιστεί από τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.