Φωτογραφίες: Χωρίς παντελόνι στο μετρό εκατοντάδες Ευρωπαίοι

Φωτογραφίες: Χωρίς παντελόνι στο μετρό εκατοντάδες Ευρωπαίοι

Παρά το τσουχτερό κρύο που σαρώνει τη Γηραιά Ήπειρο

Φωτογραφίες: Χωρίς παντελόνι στο μετρό εκατοντάδες Ευρωπαίοι
Σε παγκόσμια παράδοση την οποία τηρούν τουλάχιστον 10.000 άτομα κάθε χρόνο έχει εξελιχθεί η πρωτότυπη ιδέα που είχαν μια χούφτα Αμερικανών στη Νέα Υόρκη το 2002, να εμφανιστούν σε δεκάδες σταθμούς μετρό της πόλης τους χωρίς να φορούν παντελόνι.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, η τρέλα της «No Trousers On The Tube Day» έχει εξαπλωθεί από την Αμερική και στη Γηραιά Ήπειρο, αποκτώντας φαν σε χώρες όπως η Βρετανία, η Πολωνία, η Γερμανία και η Τσεχία.

Εκατοντάδες ήταν οι Ευρωπαίοι που σήμερα εμφανίστηκαν σε διάφορους σταθμούς μετρό μεγάλων πόλεων, φορώντας κανονικά μπλούζες, σακάκια, κάλτσες και παπούτσια, αλλά «ξαλαφρωμένοι» από το περιττό βάρος του παντελονιού τους. Το αποτέλεσμα; Ένα ξεκαρδιστικό θέαμα που σίγουρα έφτιαξε το κέφι πολλών επιβατών του υπόγειου σιδηρόδρομου σε διάφορες μεγαλουπόλεις.

Κλείσιμο
Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι πολλοί αποφάσισαν να κρατήσουν την παράδοση και φέτος, παρά το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει την Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλοί... ημίγυμνοι επιβάτες ήταν εξοπλισμένοι με ομπρέλες και κασκόλ, παρά το γεγονός ότι επιδείκνυαν τα (σε ορισμένες περιπτώσεις) καλλίγραμμα πόδια τους.

Βαρσοβία








Βερολίνο





Λονδίνο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης