Απαισιόδοξος ο Ομπάμα για τις προοπτικές της Συρίας
Είπε ότι έχει καταστεί δύσκολο για μετριοπαθείς αντικαθεστωτικές δυνάμεις να αντισταθούν από τη στιγμή που η Ρωσία και το Ιράν έχουν αποφασίσει να υποστηρίξουν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ με αεροπορικές επιδρομές
Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε χθες ότι "δεν είναι αισιόδοξος" για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της Συρίας.
Ο Ομπάμα είπε ότι έχει καταστεί δύσκολο για μετριοπαθείς αντικαθεστωτικές δυνάμεις να αντισταθούν από τη στιγμή που η Ρωσία και το Ιράν έχουν αποφασίσει να υποστηρίξουν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ με αεροπορικές επιδρομές.
Ο Άσαντ έχει αποφασίσει ότι αξίζει να δει τη χώρα του κατεστραμμένη και τον πληθυσμό της διασκορπισμένο αρκεί να κρατηθεί στην εξουσία, είπε ο Ομπάμα.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.