To προβάδισμα της Χίλαρι, το μωρό του Τραμπ και το ροζ email για τον Κλιντον

To προβάδισμα της Χίλαρι, το μωρό του Τραμπ και το ροζ email για τον Κλιντον

Ενα ενοχλητικό e- mail του Wikileaks σχετικά με το ροζ παρελθόν του Μπιλ Κλίντον απειλεί να ροκανίζει το σαφές προβάδισμα της υποψήφιας των Δημοκρατικών

To προβάδισμα της Χίλαρι, το μωρό του Τραμπ και το ροζ email για τον Κλιντον
Με τον αέρα της νικήτριας, η Χίλαρι απολαμβάνει το σαφές προβάδισμα που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις και δείχνουν ότι θα κάνει... βόλτα στην τρίτη και τελευταία προεδρική τηλεμαχία στις 19 Οκτωβρίου ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα του ποζάροντας μ΄ένα μωρό στην αγκαλιά, «φτυστό» ο Αμερικανός Μίδας. 

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος μετά την αποκάλυψη ότι έχει κάνει χυδαία σχόλια σε βάρος των γυναικών, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει απολέσει τη στήριξη του βασικού πυρήνα του κόμματος και μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε πλέον να τον σώσει.


Σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια, τα φλας άστραψαν όταν ο Τραμπ πήρε αγκαλιά ένα μωρό που είχε πυρόξανθα μαλλιά, σαν αυτά του Τραμπ, φορούσε κονκάρδα με το σύνθημα «Ψηφίστε Τραμπ» και ήταν ντυμένο όπως ο Αμερικανός Μίδας. 

Κλείσιμο
Με τη Χίλαρι να θεωρείται πλέον φαβορί για την ανάληψη του προεδρικού αξιώματος στις ΗΠΑ και τα ποσοστά του Αμερικανού Μίδα να παίρνουν την κατιούσα, ένα e- mail του «ενοχλητικού» ιστότοπου Wikileaks σχετικά με το ροζ παρελθόν του Μπιλ Κλίντον, αναμένεται να καταστρέψει την Χίλαρι, όπως δήλωσε ο Τζον Ποντέστα, επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Για το λόγο αυτό το επιτελείο της Χίλαρι βρίσκεται επί ποδός. 





 
Στο μεταξύ, η υποψήφια των Δημοκρατικών εμφανίστηκε χαμογελαστή σε προεκλογική συγκέντρωση έχοντας στο πλευρό της την επικεφαλής του λειτουργικού συστήματος του Facebook, Σέριλ Σάντμπεργκ, ένα από τα γερά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Σέριλ θα είναι πιθανότατα η νέα υπουργός Εξωτερικών της Χίλαρι αν αναλάβει τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ. 



Η επικεφαλής του λειτουργικού συστήματος του Facebook, Σέριλ Σάντμπεργκ είναι πολύ πιθανό να είναι η επόμενη υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ



Την ίδια ώρα, οι πολιτείες που έχουν «κλειδώσει», μέχρι στιγμής, υπέρ της Χίλαρι είναι η Πενσυλβάνια,το Οχάιο, η Νεβάδα, και η Φλόριντα ενώ σε δύο άλλο κρίσιμες πολιτείες, όπου μέχρι τώρα διατηρούσε προβάδισμα ο Τραμπ - Αριζόνα και Αϊόβα - τώρα το αποτέλεσμα θεωρείται αμφίρροπο. 

Με τα αίματα να έχουν ανάψει μετά το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ και τον Τραμπ να τρώει τη σκόνη της Χίλαρι, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, στο επιτελείο του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών επικρατεί αναμπουμπούλα. Στόχος του Τραμπ να δείξει στους Αμερικανούς ότι δεν έχει χάσει την υποστήριξη του υποψηφίου του για την αντιπροεδρία, Μάικ Πενς.  

Τραμπ και Πενς θέλουν να δείξουν στους Αμερικανούς ότι είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά. Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ κατάφερε να δείξει μεγαλύτερη αυτοκυριαρχία και να μιλήσει για την ουσία της πολιτικής των Ρεπουμπλικάνων, παραμένοντας ατάραχος όταν του υπενθύμισαν οι δημοσιογράφοι ότι ο Τραμπ χαρακτήρισε τους μεξικανούς μετανάστες βιαστές και ζήτησε την τιμωρία των γυναικών που προχωράνε σε αμβλώσεις. Ο Πενς επίσης έσπευσε να επικρίνει δριμύτατα τα χυδαία σχόλια του Τραμπ σε βάρος των γυναικών ενώ στο δεύτερο ντιμπέιτ ο Τραμπ ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με την πολιτική του Πενς για το συριακό. Ωστόσο, χτες, σε συνέντευξή του στο δίκτυο CNN, ο Μάικ Πενς έσπευσε να υποστηρίξει πως είναι τιμή του που εκπροσωπεί τον Αμερικανό Μίδα. 

Πολλοί πολικοί αναλυτές προεξοφλούν το τέλος του Τραμπ επισημαίνοντας πως η τρίτη και τελευταία προεδρική τηλεμαχία στις 19 Οκτωβρίου θα είναι μία ακόμη "γκρίζα" πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Τραμπ - Χίλαρι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης