Το σακίδιό της μπλέχτηκε σε καγκελόπορτα και δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον μαινόμενο ταύρο - Το τρίτο θύμα ταύρων το φετινό καλοκαίρι στην Ιβηρική χώρα
Μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της όταν την κάρφωσε ταύρος με τα κέρατά του κατά διάρκεια φιέστας στη νότια Ισπανία.
Η 47χρονη Σοφία Λόπεζ Γκονζάλες βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο όπου θα άφηναν τον ταύρο ακουμπώντας πάνω σε μια καγκελόπορτα.
Όταν είδε τον ταύρο να κατευθύνεται προς το μέρος της προσπάθησε να τραβηχτεί προς τα πίσω, όμως το σακίδιό της πιάστηκε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ξεφύγει.
Ο ταύρος την πέτυχε και η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου όμως εξέπνευσε.
Κλείσιμο
Όπως ανακοινώθηκε, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στην πόλη της Μορατάγια, όπου έγινε το τραγικό περιστατικό.
Η 47χρονη γυναίκα είναι το τρίτο θύμα ταύρων αυτό το καλοκαίρι ξατά τη διάρκεια εορτασμών στην Ισπανία.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.