Ηρέμησαν οι Αμερικανοί: Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα αναδιακοσμήσει το Λευκό Οίκο
«Όχι δεν θα το κάνω. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο και κτίριο» επισήμανε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου
Tα πέντε γράμματα του επιθέτου του δεσπόζουν στις προσόψεις των ουρανοξυστών ιδιοκτησίας του σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.
Ωστόσο, εάν εκλεγεί πρόεδρος, ο μεγιστάνας των ακινήτων Ντόναλντ Τραμπ δεν σκοπεύει να διακοσμήσει εκ νέου τον Λευκό Οίκο.
«
Όχι δεν θα το κάνω. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο και κτίριο» επισήμανε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN κι η οποία προβλήθηκε σήμερα.
Κλείσιμο
Άραγε ο δισεκατομμυριούχος δεν θα βάλει τη δική του πινελιά στο κτίριο, την κατοικία όλων των Αμερικανών προέδρων από τον Τζον Άνταμς το 1800;
«Είναι υπέροχο, διατηρημένο σε καλή κατάσταση, αυτό είναι όλο
» επέμεινε ο Τραμπ.
«Θα εργαστώ (εκεί). Δεν θα διακοσμήσω, θα εργαστώ. Θα κάνω αυτήν την χώρα εκ νέου εύπορη».
Ο επιχειρηματίας διαβεβαίωσε επιπλέον ότι εάν κερδίσει στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, θα εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.
«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι εγώ θα εγκατασταθώ στο ξενοδοχείο που οικοδόμησα ακριβώς δίπλα. Όμως, όχι. Ο Λευκός Οίκος αντιπροσωπεύει κάτι το πολύ σημαντικό» υπογράμμισε.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.