Δεν έχει τέλος η φρίκη των τζιχαντιστών οι οποίοι συνεχώς ξεπερνούν τα όρια της βαρβαρότητας όταν πρόκειται να εκτελέσουν αιχμάλωτό τους.
Στο τελευταίο βίντεο δύο μασκοφόροι τζιχαντιστές ετοιμάζονται να εκτελέσουν έναν άνδρα ντυμένο με μια μπλε στολή λιώνοντας κυριολεκτικά το κεφάλι του με μια πέτρα.
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από το βίντεο με τίτλο «Λιώστε τους εχθρούς» ο άνδρας εμφανίζεται, μάλιστα, να είναι δεμένος σε μια καρέκλα και να εκλιπαρεί για τη ζωή του χωρίς, όμως, αυτό να συγκινεί τους άγριους εκτελεστές του.
Κλείσιμο
Οι δύο μασκοφόροι με δυσκολία σηκώνουν έναν τεράστιο ογκόλιθο και με αυτό εκτελούν τον αιχμάλωτό τους τον οποίο κατηγόρησαν και καταδίκασαν γιατί είναι μέλος του στρατού της Υεμένης που μάχεται το Ισλαμικό Κράτος.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.