Ολόγυμνη και υπό την επήρεια ναρκωτικών ήταν η μάνα που θέλησε να «ψήσει» στο φούρνο τη 2χρονη κόρη της

Ολόγυμνη και υπό την επήρεια ναρκωτικών ήταν η μάνα που θέλησε να «ψήσει» στο φούρνο τη 2χρονη κόρη της

Όταν συνελήφθη η γυναίκα, ομολόγησε επίσης ότι είχε πυροβολήσει μία γάτα και την είχε βάλει επίσης στο φούρνο, πριν πράξει το ίδιο με το παιδί της

Ολόγυμνη και υπό την επήρεια ναρκωτικών ήταν η μάνα που θέλησε να «ψήσει» στο φούρνο τη 2χρονη κόρη της
Υπάρχουν εγκλήματα που δεν εξηγούνται με τη λογική. Που ξεπερνούν ακόμη και τα όρια της κτηνωδίας. Πώς μπορεί, λόγου χάρη, μία μητέρα να βάζει το παιδί της στο φούρνο, με σκοπό να το ψήσει, ώστε να το... ξεπλύνει; Η περίπτωση είναι αληθινή και αφορά μία Αμερικανίδα από το Τέξας, η οποία έβαλε τη μόλις 2 ετών κόρη της στο φούρνο, προκαλώντας τουλάχιστον 14% εγκαύματα στο κορμάκι της. Οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές μέσα από τη δικογραφία εναντίον της, συγκλονίζουν. Εξηγούν, ωστόσο, τη συμπεριφορά της. Η 35χρονη μητέρα προέβη στην αποτρόπαια αυτή πράξη της υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα από μεθαμφεταμίνες. Ήταν ολόγυμνη και όπως υποστήριξε στην απολογία της, πίστευε πως θα την... ξεπλύνει.

Κλείσιμο


Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα είχε «πλούσιο» παρελθόν με την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, καθώς συχνά έχανε τον έλεγχο όταν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ένας γείτονας ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία, όταν είδε την 35χρονη γυναίκα να είναι ολόγυμνη, μαζί με την επίσης γυμνή κόρη της, η οποία έφερε εμφανή τα σημάδια του εγκαύματος.

Όταν συνελήφθη η γυναίκα, ομολόγησε επίσης ότι είχε πυροβολήσει μία γάτα και την είχε βάλει επίσης στο φούρνο, πριν πράξει το ίδιο με το παιδί της. Η γυναίκα εντοπίστηκε να «ψαρεύει» πελάτες για σεξ και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, δεν θέλησε να ρωτήσει ούτε στιγμή για την κόρη της. Ζητούσε, δε, από τους αστυνομικούς να προσευχηθούν μαζί της, για να «ξεπλυθεί» η κόρη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης