Πιπεριές σε σχήμα πέους: η νέα «τρέλα» της Βαρκελώνης
Πολλά ανθοπωλεία αλλά και μαγαζιά με σουβενίρ στις πιο τουριστικές περιοχές της πόλης έχουν αρχίσει τους τελευταίους μήνες να πουλούν σπόρους φρούτων και λαχανικών «ερωτικού σχήματος»
Ένα νέο «πιπεράτο» τρόπο βρήκαν οι επιχειρηματίες της Βαρκελώνης για να προσελκύουν στα καταστήματά τους τουρίστες οι οποίοι αναζητούν πρωτότυπα αναμνηστικά του ταξιδιού τους στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.
Πολλά ανθοπωλεία αλλά και μαγαζιά με σουβενίρ στις πιο τουριστικές περιοχές της πόλης έχουν αρχίσει τους τελευταίους μήνες να πουλούν σπόρους φρούτων και λαχανικών «ερωτικού σχήματος».
Πιπεριές σε σχήμα πέους, λουλούδια σε σχήμα αιδοίου και πεπόνια που μοιάζουν με γυναικεία στήθη (με ρόγες) προσελκύουν την προσοχή των τουριστών, πείθοντάς τους να αγοράσουν τους σπόρους που περικλείονται σε αναμνηστικά φακελάκια που γράφουν «Βαρκελώνη» ή «Λα Ράμπλα» (το όνομα της διάσημης τουριστικής οδού).
Σύμφωνα με το Reuters, τα φακελάκια κοστίζουν περίπου 3-4 ευρώ ενώ όπως δηλώνουν οι καταστηματάρχες είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σουβενίρ μεταξύ των τουριστών.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.