William Hill: Τέλος στα στοιχήματα για την Ελλάδα

William Hill: Τέλος στα στοιχήματα για την Ελλάδα

Aπό τη Δευτέρα σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων

William Hill: Τέλος στα στοιχήματα για την Ελλάδα
Τζόγος γύρω από το Grexit με τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων να βομβαρδίζονται από χρηματικά ποσά για την έξοδο της Αθήνας από τη ζώνη του ευρώ, αν και ένα από τα μεγαλύτερα, το William Hill, έχει σταματήσει τις τελευταίες ώρες να δέχεται στοιχήματα. 

Σε ανακοίνωσή του, το "William Hill" υποστηρίζει πως από τη Δευτέρα σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα  υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ. Όπως ανακοίνωσε το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων , "μεγάλα χρηματικά ποσά έχουν τοποθετηθεί στο στοίχημα πως η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την ευρωζώνη μέχρι το τέλος του 2015. Για το λόγο αυτό, η William Hill ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες  πως σταματάει να δέχεται κάθε είδους στοίχημα για το αν η Ελλάδα θα βγει εκτός ευρωζώνης ή όχι μέσα στο 2015 καθώς και για το ποια χώρα θα είναι η πρώτη που θα τεθεί εκτός ευρώ". 

"Η μοναδική επιλογή στην οποία ο κόσμος θέλει να στοιχηματίσει αυτή την περίοδο είναι αν το Grexit θα γίνει μέσα στην τρέχουσα χρονιά και δεν μπορούμε άρα να ελπίζουμε πώς θα ισορροπήσει η αγορά, για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να τραβήξουμε την πρίζα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γκρέιαμ Σαρπ.

Όταν έκλεισαν τα "γκισέ " την Δευτέρα, το γραφείο William Hill έδινε 2 προς 9 ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. Αντιθέτως, υπέρ ενός Grexit τα στοιχήματα ήταν 3 προς 1 (αν ποντάρετε ένα ευρώ, θα λάβετε πίσω τρία) με 25% πιθανότητες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης