H Αμερικανίδα Cary David κατέθεσε μήνυση στην αεροπορική εταιρεία United Airlines επειδή κατά την διάρκεια μιας πτήσης τεσσάρων ωρών από το Πουέρτο Ρίκο προς το Νιού Τζέρσεϊ δεν μπόρεσε να δει κανένα ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση παρά μόνο για δέκα λεπτά πριν το τέλος της πτήσης.
Η γυναίκα είχε πληρώσει πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος συνδρομή 7,99 δολάρια για να παρακολουθήσει live εκπομπές κατά την διάρκεια της τετράωρης πτήσης από την τηλεόραση που βρισκόταν συνδεδεμένη με το κάθισμά της. Όμως η γυναίκα μπόρεσε να παρακολουθήσει «ζωντανό» τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο για δέκα λεπτά και έτσι μήνυσε την αεροπορική εταιρεία ζητώντας το αστρονομικό ποσόν των πέντε εκατομμυρίων ευρώ!
Κλείσιμο
Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η μήνυση της David δεν ευσταθεί νομικά επειδή η εταιρεία ενημερώνει πάντα τους επιβάτες της ότι τα live τηλεοπτικά προγράμματα και η χρήση WiFi είναι διαθέσιμα μόνο όταν το αεροσκάφος βρίσκεται στον εναέριο χώρο των «ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών».
Η David δήλωσε ότι αν κερδίσει την υπόθεση θα μοιραστεί τα χρήματα και με άλλους επιβάτες που κατά καιρούς έχουν υπάρξει θύματα παρόμοιων περιστατικών.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.