Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός Μπομπ Σάιμον της εκπομπής «60 Minutes»

Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός Μπομπ Σάιμον της εκπομπής «60 Minutes»

Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο - Έχει λάβει 27 Emmys για μεγάλα ρεπορτάζ που έχει καλύψει

Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός Μπομπ Σάιμον της εκπομπής «60 Minutes»
Ο βετεράνος δημοσιογράφος του CBS και της εκπομπής «60 Minutes», Μπομπ Σάιμον, έχασε τη ζωή του όταν η Lincoln Town στην οποία μετέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενη Mercedes-Benz στo Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του Σάιμον έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πρώτα πάνω στο διερχόμενο αυτοκίνητο και από κει στο πεζοδρόμιο. Ο Σάιμον καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώην ασφαλείας.

«Έχουμε δυσάρεστα νέα από την οικογένεια του CBS. Ο συνάδελφός μας από το 60 Minutes, Μπομπ Σάιμον σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα», ανακοίνωσε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο παρουσιαστής του καναλιού, Σκοτ Πέλεϊ.

Ο Σάιμον υπήρξε δημοσιογράφος στο κανάλι εδώ και πέντε δεκαετίες. Έχει λάβει 27 Emmys για μεγάλα ρεπορτάζ που έχει καλύψει όπως ο πόλεμος του Βιετνάμ, ο πόλεμος του Κόλπου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη που εργαζόταν στο πλευρό του και στην παραγωγή της εκπομπής.

Κλείσιμο




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης