Τι γίνεται όταν ένας «τουρίστας» κερνάει αλκοόλ τους ντόπιους στο Ντουμπάι;

Τι γίνεται όταν ένας «τουρίστας» κερνάει αλκοόλ τους ντόπιους στο Ντουμπάι;

Το αλκοόλ απαγορεύεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τι γίνεται όταν ένας «τουρίστας» κερνάει αλκοόλ τους ντόπιους στο Ντουμπάι;
Ένας Βρετανός «τουρίστας» στο Ντουμπάι επισκέφθηκε κεντρικά σημεία της πόλης και δημόσιους χώρους, μεθυσμένος και κρατώντας ένα μπουκάλι με αλκοόλ. Ο «τουρίστας», όχι μόνο έπινε ο ίδιος από το μπουκάλι του, αλλά καλούσε και τους ντόπιους περαστικούς να πιουν...

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα έμοιαζε παράξενο, αν στη χώρα, όπως και σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το ποτό δεν ήταν απαγορευμένο και όποιος πίνει δημόσια τιμωρείται με φυλάκιση.

Ο Βρετανός γύρισε σε βίντεο όλη την διαδρομή του ως μεθυσμένος στην πόλη του Ντουμπάι, αφού η πράξη του δεν ήταν παρά ένα κοινωνικό πείραμα Βρετανού σκηνοθέτη, που με την επωνυμία Trollstation, έχει γυρίσει και άλλα παρόμοια βίντεο, όπως το «lost wallet», πάλι στο Ντουμπάι, που είχε γίνει viral στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο «lost wallet» ο σκηνοθέτης τοποθέτησε ένα πορτοφόλι με χρήματα σε 45 διαφορετικά μέρη της πόλης και αυτό επιστρεφόταν στον κάτοχό του κάθε φορά!

Στην περίπτωση του «μεθυσμένου τουρίστα» ένας ντόπιος τον πλησίασε για να τον ενημερώσει ότι το ποτό απαγορεύεται στη χώρα και πως κινδυνεύει με φυλάκιση, ενώ και στο μετρό ένας φύλακας τον πληροφόρησε ότι διαπράττει μια παράνομη πράξη.
Κλείσιμο

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είχε μέχρι τώρα 46.000 χτυπήματα, αλλά δεν έλειψαν και οι επικρίσεις. Ένας ντόπιος χρήστης έγραψε: «Κάνετε την χώρα μου να φαίνεται ένα κακό μέρος. Σας παρακαλώ σεβαστείτε τη χώρα μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης