Σοκ προκάλεσε στην Ινδία η είδηση για έναν πατέρα που προσπάθησε να θάψει ζωντανή την μόλις 9 ετών κόρη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντούλ Χουσείν άνοιξε έναν λάκκο στην πίσω αυλή του σπιτιού του στην πόλη Πούτια, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Μπαγκλαντές-Ινδία, την ώρα που η γυναίκα του απουσίαζε από το σπίτι το απόγευμα της Παρασκευής.
Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter η μικρή Ρουκσένα εμφανίζεται θαμμένη μέχρι τη μέση, με τα χέρια του δεμένα και με μονωτική ταινία στο στόμα.
Κλείσιμο
Ο πα-τέρας, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, «δεν ενέκρινε» την κόρη του.
Ο Χουσείν, μάλιστα, όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι σκέπασε το κορίτσι με ένα βαρέλι από μπαμπού αλλά η σύζυγός του όταν είδε ότι η Ρουκσένα απουσίαζε άρχιζε να ψάχνει για το κορίτσι.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.