Τουρκία: 15 νεκροί και 27 τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου

Τουρκία: 15 νεκροί και 27 τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου

Τα θύματα ήταν εργάτες που πήγαιναν να δουλέψουν σε φυτεία με μηλιές

Τουρκία: 15 νεκροί και 27 τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου
Θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στην επαρχία Ισπάρτα, στη νότια Τουρκία, όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε εργάτες για να δουλέψουν σε φυτεία μήλων στην πόλη Γιαλβάκ ανετράπη. Σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη 15 άτομα έχασαν την ζωή τους και 27 τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι σοβαρά.

Αιτία του δυστυχήματος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα Hurriyet Daily News, είναι πρόβλημα που παρουσιάστηκε στα φρένα του λεωφορείου. Το λεωφορείο έπεσε πρώτα σε έναν τοίχο αντιστήριξης στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια ανετράπη σε χαντάκι.

Ασθενοφόρα και πυροσβέστες κατέφθασαν στην περιοχή μετά το δυστύχημα, τα περισσότερα θύματα του οποίου είναι γυναίκες εργάτριες.

Κλείσιμο
Το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά θανατηφόρα δυστυχήματα με λεωφορεία που συνέβησαν στις τουρκικές εθνικές οδούς τον τελευταίο χρόνο. Την  περασμένη εβδομάδα οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στην επαρχία Εσκισεχίρ. Επίσης, τον περασμένο μήνα δεκατρείς επιβάτες έχασαν τη ζωή τους στην Αττάλεια, όταν ο οδηγός του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν αποκοιμήθηκε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης