Ξεχάστε τις ολόλευκες πίστες και το πυκνό χιόνι - «Εναλλακτικές» ιδέες από πρωτοποριακούς σκιέρ
Ο Ιταλός σκιέρ Μάρκο Τομαζέλο και η ομάδα του δεν περιμένουν να πάνε για σκι στις χιονισμένες πλαγιές των Άλπεων. Αντίθετα, κατεβαίνουν στο νότο, στην Σικελία και κάνουν σκι... στην (παγωμένη πλέον) λάβα της Αίτνας!
Μάλιστα οι σκιέρ κατέγραψαν τις εντυπωσιακές καταβάσεις με κάμερα τοποθετημένη στα κράνη τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Κλείσιμο
Το βίντεο έχει πάνω από 50.000 χτυπήματα από την περασμένη Δευτέρα που ανέβηκε στο διαδίκτυο, ενώ δεκάδες είναι και όσοι αναζητούν πού μπορούν να κάνουν το ίδιο με τον Τομαζέλο και την ομάδα του.
Η λάβα της Αίτνας πάντως θεωρείται ιδανική, καθώς είναι φρέσκια: Το ηφαίστειο κατά μέσο όρο εκρήγνυται κάθε 1,7 χρόνια!
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.