Mαρτυρία-σοκ: Οι τζιχαντιστές βιάζουν μικρά κορίτσια πριν τις επιθέσεις αυτοκτονίας!

Mαρτυρία-σοκ: Οι τζιχαντιστές βιάζουν μικρά κορίτσια πριν τις επιθέσεις αυτοκτονίας!

Στα «τάγματα αυτοκτονίας» συμπεριλαμβάνονται κυρίως νέοι ισλαμιστές που δεν μπορούν να μιλήσουν καλά αραβικά

Mαρτυρία-σοκ: Οι τζιχαντιστές βιάζουν μικρά κορίτσια πριν τις επιθέσεις αυτοκτονίας!
Για τις φρικτές στιγμές που έζησε και τις τρομακτικές εικόνες που είδε μέσα στα στρατόπεδα εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους μιλά ο Σέρκο Ομέρ, ένας Κούρδος από το Ιράκ και πρώην τζιχαντιστής.

Σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Sun» φιλοξενεί τα όσα ο νεαρός άντρας είχε να αφηγηθεί από την εμπειρία του δίπλα στους ισλαμιστές της εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Όπως αποκαλύπτει ο Ομέρ, οι τζιχαντιστές βίαζαν ακόμη και κορίτσια ηλικίας εννέα ετών, τα οποία κρατούσαν ομήρους στα «στρατόπεδα» τους.

Κλείσιμο
Μάλιστα, είπε ότι οι ηγέτες των τζιχαντιστών προέτρεπαν να βιάσουν τις κρατούμενες κυρίως όσους μαχητές ετοιμάζονταν να σταλούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας.

Όσο, όμως, βρέθηκε δίπλα στους τζιχναστιστές, ο  Ομέρ δεν είδε μόνο βιασμούς, αλλά αποκεφαλισμούς και ανατριχιαστικές εκτελέσεις ζώων, τις οποίες, μάλιστα, οι ισλαμιστές πραγματοποιούσαν μπροστά στα μάτια των έντρομων ομήρων, σε μια προσπάθεια να εντείνουν ακόμη περισσότερο το φόβο που ένιωθαν.

Ακόμη, είπε ότι στα «τάγματα αυτοκτονίας» των τζιχαντιστών συμπεριλαμβάνονται κυρίως νέοι ισλαμιστές που δεν μπορούν να μιλήσουν καλά αραβικά και ως επί το πλείστον Βρετανοί, καθώς θεωρούνται «άχρηστοι» να φέρουν εις πέρας άλλες, σημαντικές, τρομοκρατικές αποστολές.

«Είδα πολλούς ξένους, δυτικούς ισλαμιστές να μπαίνουν στα “τάγματα αυτοκτονίας”. Ο λόγος είναι ότι ήταν άχρηστοι για το ΙΚ. Δεν μιλούσαν αραβικά, δεν ήταν καλοί στη μάχη και δεν είχαν σημαντικές επαγγελματικές ικανότητες», εξήγησε, προσθέτοντας ότι τους έκαναν «πλύση εγκεφάλου», προκειμένου να πιστέψουν ότι στον παράδεισο θα είχαν γυναίκες, ενώ πριν φύγουν για τις αποστολές τους, τους έδιναν μικρά κορίτσια για να βιάσουν.

Όπως εξήγησε ο πρώην τζιχαντιστής, κάθε μέλος του ΙΚ ενημερώνεται όταν φτάνει στα στρατόπεδα της οργάνωσης ότι είναι δικαίωμά του να βιάζει τις κρατούμενες.

«Μας είχαν πει ότι όλες οι γυναίκες που δεν είναι Μουσουλμάνες θα γίνουν γυναίκες μας», είπε, επίσης ο Ομέρ, αναφέροντας πως σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο δεν μπορείς να σκοτώνεις τις γυναίκες και τα παιδιά που συναντάς, αλλά μπορείς να τους πάρεις κρατούμενους και επιτρέπεται να έχεις σεξουαλικές επαφές με τις γυναίκες.

Όσον αφορά στο γιατί ο ίδιος αποφάσισε να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, ο νεαρός άντρας είπε ότι η οργάνωση τον παραπλάνησε, κάνοντας τον να πιστέψει ότι επρόκειτο να ενταχθεί στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό.

Μάλιστα, είπε ότι το ΙΚ του έδωσε ακριβά ρούχα, παπούτσια και φαγητό και πως τελικά τον έστειλε στο πιο «σκληρό» στρατόπεδο εκπαίδευσης, λόγω των επαγγελματικών του ικανοτήτων, καθώς ήταν τεχνικός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης