Πατέρας έγινε ο άντρας με το «τεχνητό» πέος

Πατέρας έγινε ο άντρας με το «τεχνητό» πέος

Λόγω ιατρικού λάθους, ο άντρας έχασε το όργανό του σε ηλικία επτά ετών - Στα 23 του υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση όπου οι ειδικοί το αναδόμησαν πλήρως και στα 30 του έγινε πατέρας με φυσιολογικό τρόπο

Πατέρας έγινε ο άντρας με το «τεχνητό» πέος
Είναι ο πρώτος άντρας με «τεχνητό» πέος που έγινε πατέρας! Ο 30χρονος Μάικ Μουρ θεωρείται «θαύμα της επιστήμης» και πλέον είναι πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 6 μηνών, που το ονόμασε Μέμφις. 



Όταν ο Μουρ ήταν επτά ετών, οι γιατροί, προχωρώντας σε μια μικροεπέμβαση στο πέος του, προκάλεσαν μόλυνση, ουσιαστικά αχρηστεύοντάς το, ενώ αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν, σχεδόν ολόκληρο. 

Κλείσιμο


Το 2007 ο Μουρ, μετά από επανηλλειμένως αποτυχημένες προσπάθειες, ήρθε σε επαφή με το διάσημο καθηγητή πλαστικής χειρουργικής του Στάντφορντ, δρ. Γκόρντον Λι, ο οποίος και προχώρησε σε επιτυχημένη φαλλοπλαστική επέμβαση από τον γιατρό - ο οποίος το είχε ξανακάνει στο παρελθόν.

Ο 30χρονος Μουρ γνώρισε τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του τέσσερα χρόνια μετά. 



Ο δρ. Λι δηλώνει πως ο Μουρ είναι η πρώτη περίπτωση παγκοσμίως που ένας άντρας με αναδομημένο πέος, όπως είναι τεχνικά ο όρος, έγινε πατέρας με φυσιολογικό τρόπο. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης